Hur man identifierar House Växter efter foto

Hur man identifierar House Växter efter foto


Ibland förvärvar du krukväxter som gåvor, gräsklipp eller kanske ett arv, och du hamnar inte veta något om anläggningen förutom att det ser bra ut. Identifiera krukväxter av foto kan ta lite tid, men det kan oftast göras med en del forskning och utforskning av några olika vägar.

Instruktioner

1 Ta del av ditt företags olika funktioner, till exempel antal blad, bladform, typ av stjälk eller stam och färg. Det är bäst att försöka identifiera krukväxter när de är friska och mogna. Omogna växter eller ohälsosamma dem får inte likna bilder av friska växter.

2 Använd online-resurser. Texas A & M University har en webbplats bilder och bra beskrivningar av krukväxter. Hitta växten som ser ut som din och gå därifrån. En annan bra online-resurs är gflora.com, men du måste klicka på namnen på växterna för att kunna titta på bilderna. Det kan verka som en omväg att gå igenom processen, om du har ingen aning om namnet, men det är hur det är konfigurerat och beskrivningarna är användbara.

3 Be om hjälp på nätet med hjälp av Gardweb.com eller UBCbotanicalgarden.org. Båda har populära anslagstavlor speciellt för växt identifiering. Allt du behöver göra är post, be om hjälp och ladda upp ett foto av din anläggning, och andra kan hjälpa till med identifieringen.

4 Besök den lokala bibliotek och bläddra många böcker de har i ämnet krukväxter. Många böcker har fler bilder än du kan hitta på nätet och kan vara mer praktiskt. Lowes och Home Depot säljer billiga guider till krukväxter med massor av bilder.

5 Tillbringa ett par timmar besöker plantskolor och plantskolor med en bild av din anläggning och se om du kan hitta arten. Fråga personalen om de kan identifiera din krukväxt.