Inredningsidéer för en Fall Party

Inredningsidéer för en Fall Party


Markera den förändrade säsongen för dina nedgång parter genom att införliva rika nyanser av guld, bärnsten, gult, orange och rött i blomsterarrangemang och partigarneringar. Använd material från naturen som stenar, löv och pinnar för att blanda med traditionella falla partidekor. Ställ in extra tabeller i ditt hem om vädret är för kallt utomhus.

ballonger

Köpa ballonger som visar de höstfärger du ser alla runt som röd, brun, orange och gult. Leta efter kalkon ballonger för en tacksägelse fall part eller ballonger formad som faller löv. Du kan också dekorera enfärgad ballonger genom limning nedgången lämnar direkt på ballongen.

Muggar, servetter och tallrikar

Välj koppar, servetter, tallrikar och andra bords tillbehör som fungerar bra med en nedgång tema. Burgundy, brun, gul och orange party supplies allt arbete för en avslappnad falla part. Dock välja vinrött servetter och porslin om partiet är mer formell. Vit porslin fungerar också bra, men använder plommon, vinrött eller skogsgrönt servetter och dukar.

Blomsterarrangemang med Fall Leaf Border

Välj blommor som visar de rika färgerna i höst som gult, rött och orange. Rosor, solrosor och prästkragar är vackra för hösten arrangemang, och dessa typer av blommor är lätt tillgängliga i butiker eftersom de levereras från andra stater som kan ha längre växtsäsonger. Samla tio eller mer faller löv från utomhus och placera dessa runt blomsterarrangemang. Du kan också använda pinnar, stenar och andra föremål från naturen för att lägga till en pricken till ditt fall partidekor.

Pumpor och squash

Lägg finputsning hela hemmet genom att placera olika stora pumpor och squash på mantlar, bänkskivor och runt blomsterarrangemang. Välj miniatyr pumpor att gå runt faller blommor. Placera vit, orange och olika stora pumpor i en liten trä vagn på golvet nära en partifavör bord.