Olika Decking Designs

Olika Decking Designs


Lägga ett däck kan öka värdet på ditt hus tillsammans med att ge ett utanför underhållning utrymme. Däck mönster kan variera från belagda eller skärm i däck till multilevel däck för att rama in lösa däck som smälter in i naturlandskapet. Däck mönster beror på vilket syfte som de används, inklusive omgivande en bubbelpool eller skapa en plats för din grill och utemöbler.

Pool / spa däck

Skapa ett cirkulärt område, och nära i sidorna och toppen för att skapa en liten spa hydda. Lämna en sida öppen, och installera Windows för ventilation. Modellera design efter den japanska tehus. Installera en lutande tak som kommer till en punkt. Matcha trä med däck, företrädesvis i en naturlig färg. Skapa en oval öppning med utsikt över en del av trädgården. En annan konstruktion skulle omfatta sjunka bubbelpoolen eller liten pool i däcket. Gör detta på upphöjda däck, och göra stegen på sidan av poolen eller barrel samma typ av trä och bets som däck.

Deck Räcken

Däck räcken inte längre bara vara massivt trä med vanliga däck skenor. Använd tonade glas eller högkvalitativ plast för däck räcken samtidigt använder träram. Dessa typer av räcken minska visa hinder. Stain eller måla däck en solid, djup färg för ytterligare kontrast. Använd utsmyckade gjutna eller smidesjärn räcken med enfärgad trä eller komposit kolumner placerade mellan räcke avsnitt och poster. Enfärgad komposit eller trä däck golv, särskilt rödbrunt eller djupt röda kommer att komplettera järn och skapa ett gammaldags utseende. För en minimalistisk bottenvåningen däck, bara använda små räcken nära steg som är gjorda av massivt trä med möjligtvis en asiatisk-inspirerade spaljén i ett hörn.

sluttande landskap

För djupt sluttande områden eller vägar som leder ner till vattendrag och vägar, skapa en steg däck. Bryt upp var 10 till 15 steg med däck landningar tillräckligt stor för att passa utemöbler. Eller installera bänkar i sidorna av landningarna för vilplan. Fortsätt detta mönster tills botten. Om slutet av däck leder till en vetter av sjöar och berg, skapa en stor landning med inbyggda bänkar och tillräckligt med utrymme för andra utemöbler och en grill. För skogslandskap, hålla fläck naturlig eller färga den att matcha omgivningen. För extremt gröna landskap, experimentera med mörkgröna med svart, smidesjärn räcken.

Belysning

Använd soldrivna lampor som antingen kontrast eller komplement däck räcken. Placera på ändarna av däck kolumner och / eller under däck trappor för omgivande ljus. Använd triangulära, woodsy eller asiatiska mönster för intressanta vändningar till klassiska ljus. Använd större placera lock för entréer. Använd strålkastare för att markera däck funktioner som badtunnor och ge extra belysning.