Så här öppnar andra skivenheten på en Gateway Desktop DX4300

Så här öppnar andra skivenheten på en Gateway Desktop DX4300


Gateway Desktop DX4300 är utrustad med Microsoft Windows 7 operativsystem som inkluderar en "Plug and Play" -funktionen som syftar till att underlätta installation av ny hårdvara såsom en andra CD / DVD-skivenhet. Om ett ytterligare skivenhet är inte tillgänglig i Windows Explorer eller om du inte kan öppna den andra skivenheten efter installationen, använd felsöknings och hanteringsverktyg inbyggda i Windows 7 för att lösa problemet.

Instruktioner

1 Sätt i en CD- eller DVD-skiva som innehåller filer i Gateway Desktop DX4300 datorns cd / dvd-enhet.

2 Klicka på "Start" -knappen på Windows 7 Aktivitetsfältet och klicka på "Kontrollpanelen". Skriv "felsökning" i "Sök" rutan i det övre vänstra hörnet av "Kontrollpanelen" fönstret som visas och tryck sedan på "Enter".

3 Klicka på länken "Felsökning" och klicka sedan på "Visa alla" länken. Klicka på "Spela och bränna CD, DVD och Blu-ray-skivor felsökare" objekt som visas i listan som visas.

4 Klicka på "Öppna" -knappen när det efterfrågas. Klicka på "spela och bränna CD, DVD och Blu-ray-skivor" och klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Close" när felsöknings har avslutat diagnostik och klicka sedan på "Start" -knappen på Windows 7 Aktivitetsfältet och klicka på "datorn". Dubbelklicka på den andra CD / DVD-enhet, i förekommande fall, och bekräfta att du kan visa filerna på skivan. Om andra CD / DVD-enhet inte är närvarande eller inte kommer att öppna, gå vidare till nästa steg.

6 Klicka på "Start" -knappen på Windows 7 Aktivitetsfältet, högerklicka på "Dator" och klicka sedan på "Hantera" i menyn som visas. Klicka på "Enhetshanteraren" i fönstret som visas.

7 Klicka på "DVD / CD-ROM-enheter" header i den högra rutan för att expandera den. Högerklicka på den andra CD / DVD-enhet, klicka på "Avinstallera" och klicka sedan på "OK". Starta om datorn.

8 Klicka på "Start" -knappen i aktivitetsfältet och klicka på "Dator. Dubbelklicka sedan den andra CD / DVD-enhet listas och bekräfta att du nu kan komma åt filer på skivan.