Hur man lägger färg i en sprayburk

Hur man lägger färg i en sprayburk


En sprayfärg kan också kallas en aerosol kan inte kan återanvändas. De är gjorda för att användas tills färgen inuti är borta, vid vilken tidpunkt de kastas bort eller återanvändas. Kan dock inte det betyder inte att färgen tas i vissa sprayburkar. Hemligheten är att hitta en återanvändbar en. Dessa burkar fungerar på samma sätt som en användningsområden sprayburkar gör, men de kan fyllas med färg när de är tomma.

Instruktioner

1 Få en återanvändbar sprayburk. De kan hittas på fordons butiker, hobby butiker eller online.

2 Skruva av toppen av sprayburk. Vissa typer har en handskruv, medan andra kommer att ha en bulthuvud som unscrews med en korrekt dimensionerad skiftnyckel.

3 Häll i färgen. Hur mycket du lägger beror på vilken typ av sprayburk. För första gången används, fyller kan halvvägs att bedöma hur länge färgen varar.

4 Sätt tillbaka skruvlocket.

5 Fäst en luftkompressor till luftkompressorn munstycke på sprayburk. De flesta burkar tryck till ca 45,4 kg per kvadrattum, men detta varierar beroende på märke och tillverkare.

6 Spraya färgen från kan precis som du skulle någon sprayburk. Många återsprayburkar kommer med olika munstycken huvuden för att ge olika sprutmönster. Välj det som är rätt för din applikation. När man lägger till färg, släpp först det inre trycket med en avtappningsventil på toppen av sprayburken. Skruva toppen och lägga till mer färg.