Vad är livslängden för en låsande fast sköldpadda?

Vad är livslängden för en låsande fast sköldpadda?


Den knäppa sköldpadda är Nordamerikas näst största sötvattens sköldpadda, enligt Tortoise Trust, en informativ webbplats om sköldpaddor. Erkänd av sitt stora huvud och lång svans, inte knäppa sköldpaddan inte göra ett bra husdjur. Knäppa sköldpaddor föredrar att inte hanteras och utfall och bita om de känner sig hotade. Även om de inte har några tänder, knäppa sköldpaddor bita och hålla fast vid byte med kraftiga käkar som är skarpa för att skära maten.

Ägg: The Beginning

Vad är livslängden för en låsande fast sköldpadda?


Den vuxna kvinnliga sköldpadda behöver inte hitta en partner varje år sedan hon kan behålla spermier under många år. På våren eller försommaren, kommer kvinnliga sköldpaddorna börjar leta efter ett soligt läge med lite vegetation nära en bäck eller långsamma vattenmassan. Sköldpaddan gräver ett hål ca 6 inches djup och lägger 30 till 40 ägg. Med sina kraftiga bakben, kommer honan att täcka äggen med den sandiga jorden hon grävde upp. Honan har ingen mer kontakt med äggen. Den genomsnittliga dagstemperaturen under inkubation kommer att avgöra kön av de okläckta ägg.

ungar

Vad är livslängden för en låsande fast sköldpadda?


Äggen ruvar i sanden i cirka tre månader, kläckning i början av hösten. Ungarna är ungefär en tum lång när de dyker upp från ägget. De kommer att resa allt från några fötter till ett par miles till närmaste vattenmassan. Detta är den största faran för knäppa sköldpadda. Många rovdjur, såsom häger, hökar, kråkor, fladdermöss och ormar, gör oddsen smal att mer än en handfull kommer att överleva resan. De som överlever kommer att tillbringa sina första två år i samma vattenförekomst.

vuxen sköldpadda

Vad är livslängden för en låsande fast sköldpadda?


Knäppa sköldpaddor tillbringar större delen av tiden i vattnet. De kryper längs botten eller bädda in sig i leran. Sköldpaddorna kan ses samlas på en stock eller på stubbar på soliga dagar. Knäppa sköldpaddor föredrar att leva i grunda vattendrag eller i träsk, sjöar, dammar och bäckar omgivna av tät vegetation. De måste ha mjuk lera för att övervintra i med vatten tillräckligt djupt för att tillåta dem att hålla sig under isen på vintern. Den vuxna sköldpadda kan bara växa en tum per år, men det kommer att fortsätta att växa så länge den lever. Annat än man har vuxna sköldpadda inga naturliga fiender.

totala Livslängd

Den knäppa sköldpadda kan leva upp till 170 år gamla. Knäppa sköldpaddor äter kadaver, krill, räkor, kräftor, vilda sallat, vilda bär och baby ankor eller fåglar och grodor. Den knäppa sköldpadda blir gubben eller klok kvinna i dammen, sjö, träsk eller vattensamling där de bor eftersom de överlever allt annat i vattnet. Den knäppa sköldpadda kommer att dö av ålderdom i den leriga botten av floden eller pöl de kallade hem.