Hur man installerar Maple Flooring

Hur man installerar Maple Flooring


Standard trägolv är gjord av ek, men för en högklassig variation, anser lönn. Det är dyrare, men värt det på grund av de invecklade ådringsstruktur, rik skuggning och hårdheten hos trä (vilket är anledningen till det används för basketplaner). Lönn golv installeras på samma sätt som de flesta trägolv, med hjälp av en tunga och spårfräs system du spika ner med en pneumatisk golv häftapparat.

Instruktioner

1 Täck golvet i golv papper, rulla den i rader och häftning ner med en vanlig häftpistol.

2 Lägg den första kursen av lönn brädorna längs väggen där du vill starta. Ställ in kortet med den räfflade sidan av tungan och spårfräsning mot väggen och sitter halv tum ut från det (att låta lönn att expandera).

3 Nail ner skivorna med en spikpistol, skytte naglar var 10 eller 12 inches längs båda kanterna av varje bräda. Lås brädorna samman vid ändarna som du lägger dem. Skär sista brädan så att den passar i slutet, med användning av en geringssåg.

4 Nail ner de närmaste kurser med sina sidor låst tätt mot den tidigare kursen. Spika dem med spikpistol. Fortsätt tills du har lagt tillräckligt med kurser så det finns utrymme för den pneumatiska golv häftapparat att sitta på golvet, vanligtvis tre eller fyra kurser.

5 Anslut din pneumatiska golv häftapparat till dess trycktank och slå på den. Stå golv häftapparat på de installerade brädor, och haka fast den främre delen av häftapparaten ner runt den främre kanten av nästa bräda som ska installeras.

6 Slå avfyrningsplattan av golv häftapparat med gummiklubba, knackar brädorna tätt tillsammans och driver ett golvstapelvara genom sidan av kortet och nedåt. Sätt en stapelvara var 10 eller 12 inches längs längden av brädan, och nästa kort i kursen.

7 Installera fler lönn brädor med häftapparat, korsar hela rummet. Stagger ändarna av brädor från kurs till kurs, med hjälp av olika storlek styrelser för att se till att de inte rada upp.

8 Säkra de senaste tre eller fyra kurser av lönn golv med spikpistol, när du är för nära slutet väggen för att använda golv häftapparat. Skär skivorna i den slutliga kursen på längden på ett bord såg så de kommer att passa längs den avslutande väggen medan en halv-tums lucka där. Golv trim kommer att täcka gapet.