Flytande hyllor inredningsidéer

Flytande hyllor inredningsidéer


Flytande hyllor erbjuder en modern, elegant design alternativ för lagring. Du kan också dekorera dem - eller använd hyllorna sig att dekorera. De bästa alternativen möjliggör funktion och estetiska överväganden ger både förvaring och visning. Flytande hyllor ger dig friheten att använda vertikal väggyta på ett sätt bokhyllor och slutna hyllor inte.

flytande Bibliotek

Om du har en ganska stor samling av böcker, överväga att använda din flytande hyllor för att visa och organisera dem. Sortera dem efter ämne eller alfabetisk ordning beroende på vad du föredrar. Placera dina böcker på slutet, och ibland stapla några att variera utseendet på hyllorna. Du kanske också vill placera en lampa, småsak eller anläggningen mellan böcker eller på slutet av hållbarhets till rymden saker och skapa mer djup.

plattor

Visade plattor är ett underbart inslag "återgång" och inte bara lämpligt för köket. Användning i matsalen eller korridoren för att liva upp tomma väggar. Var inte rädd för att sprida flytande hyllor snarare än rada upp dem direkt under varandra. Använd vägg dimensioner för att styra om din bör ha en mer vertikal eller horisontell visning.

Flytande Uppställning pussel

Markera en enorm offentlig rektangel av väggyta (bäst för större områdets väggar). Skapa en flytande hylla "pussel" genom att hänga flytande hyllor av varierande längd, från hela din pussel utrymme för att endast en fot eller så länge. Experimentera med olika hylla längder och placering på papper först. Lämnar stora utrymmen mellan vissa av hyllan rader. Fyll hyllorna med böcker, lådor, krimskrams och vaser. Fyll de tomma utrymmena mellan hyllor med inramade bilder och konstverk. Din färdiga utrymme kommer att se ut ett collage eller pussel eller slag.

Kök Förvaring och display

Enkelheten i flytande hyllor fungerar bra i köket, där du kan lagra din vackraste keramik och glas eller skålar. För en rustik och attraktiv kryddhylla, placera dina kryddor (eller ens bönor, ris, mjöl och socker) i klara murare burkar eller apotekare flaskor. Etikett saker som liknar, som socker och salt.

Hidden bokhylla

Medan den flytande Biblioteket har dina flytande hyllor, den dolda bokhyllan döljer dem. Cut hyllor exakt längd och bredd av de största bok du placera på din hylla (böcker staplas horisontellt). Kom ihåg att hålla staplar ner till två till sex böcker så att de inte kommer att falla. Säkra dina hyllor på väggen i ett sicksackmönster, placera dina böcker på toppen, och det verkar som om du har högar av böcker flyter på väggen.