Hur man skriver hemma för att få inkomst

Hur man skriver hemma för att få inkomst


Att vara en stark maskinskriverska kan ge dig en inkomst som arbetar hemifrån. Med hjälp av datorer och ordbehandlare, det finns många möjligheter för maskinskrivare att bygga en inkomst tagande på frilans eller kontrakterade skriva jobb. Laddning av sidan eller det färdiga projektet är inte ovanligt. Många högskolor har anslagstavlor där du antingen kan posta din maskinskrivning tjänst eller hitta dem som letar efter en maskinskriverska. Det är inte svårt att inrätta ett hemmakontor där du kan bli en professionell maskinskriverska. Det finns flera branscher där skriva behövs, och om du är flitig kan du hitta möjligheter med företag som behöver en snabb och korrekt maskinskriverska.

Instruktioner

Dina betalda Typing Services

1 Typ papper från utkast och ta betalt för tjänsten. Forskarstuderande som har gjort allt arbete men har slut på tid att avsluta sina projekt är ofta beroende någon annan att skriva upp anteckningar och slut utkast av sitt arbete. Detta är en etisk praxis. Många av deras papper är hundratals sidor en gång skrivit och redigeras. Ditt jobb är bara att skriva upp det. Du kan ladda med projektet eller på sidan. Post flygblad vid högskolor så att elever och lärare vet att du är tillgänglig för att skriva tjänster.

2 Typ och få betalt för överföring av handskrivna manuskript. Många facklitteratur samt fiction-författare kan ofta använda extra skrivtjänster. Att vara författare betyder inte alltid vet hur man skriver. Vissa författare skriver fortfarande sina manuskript ut long, andra är bara dålig eller långsam maskinskrivare och är villiga att betala för någon annan att göra det. Du kan ladda med projektet eller på sidan. Du kan lägga till en extra avgift om du behöver göra någon redigering. Gå med i lokala eller Internet nätverk grupper att låta skribenter vet att du är tillgänglig.

3 Transkribera för läkare som muntligen dikterar anteckningar i en kassettbandspelare. Du kan behöva sluta med kontoret en gång eller två gånger i veckan för att plocka upp kassetterna. När du skriver dem hemma, ta papperskopia och kassetter till kontoret. Det kan finnas mer arbete väntar på dig. Om du erbjuder snabba och pålitliga handläggningstider, kan nyheter om din förmåga spred sig snabbt.

4 värva dina skrivtjänster på lokal advokatbyråer och andra platser där en hel del pappersarbete genereras. Många elektroniska formulär måste skrivas manuellt. Hjälp administrativa assistenter som blir överbelastat med kontorsuppgifter. Du kan vidta åtgärder för att vara en outsourca för administrativ personal som har små skrivjobb som behöver fylla. Dina skriv tjänster kommer att vara värt vartenda öre du ut till en skatt beredare runt skatt tid.

5 Skapa vägar för dina skrivtjänster. Annonser i lokaltidningen om dina tjänster. Marknadsföra din maskinskrivning tjänster till offentliga personer som ger en hel del tal. Online skriva för webbplats byggare är en växande marknad. Corporate typning är också en lukrativ väg om du inte har något emot att kontrakterade, som du kan skriva känsligt material som till exempel årsredovisningar. Var djärv och nyskapande med din marknadsföring idéer. Tänk på att om du läser det, någon var tvungen att skriva det och att någon förmodligen fick betalt. Nästa gång skulle möjligheten bli din.