Hur man skapar en inbjudan till en grillat part

Hur man skapar en inbjudan till en grillat part


En stek parti är ett bra sätt att komma tillsammans med vänner och nära och kära att ha bra rent kul. Grillat part skulle bestå av personer sprickbildning humoristiska skämt eller berättar roliga historier om en viss person eller personer. Detta är vanligtvis kallas "rostning." För att göra din stek partiet en framgång måste du ha en publik att skratta tillsammans med dig. Du kan locka din målgrupp genom att skicka ut inbjudningar.

Instruktioner

Hur man skapar en inbjudan till en Roast Party

1 Öppna programmet på datorn som gör att du kan skapa din stek inbjudan. Microsoft Word och Adobe Illustrator är två stora program som du kan använda för att skapa din inbjudan. Du kan också skapa inbjudningar för steken på webbplatser som Evite och Vistaprint.

2 Välj en inbjudan mall från det program som du använder. När du har öppnat mallen, infoga grafik på din inbjudan. Du kan använda bilder som är relevanta för rostning part tema som komikern bilder, eller så kan du använda bilder av den person som är rostade.

3 Ange text på steken inbjudan att låta inbjudna känna till detaljer om händelsen. Du bör inkludera datumet för steken, tid, plats, tema, klänning, etc. Ange om inte alla kommer att kunna steka eller om rostning är begränsad till en viss del. Genom att låta de personer vet att de har en chans att grilla någon, kan de börja förbereda sina linjer och skämt i förväg. Inkludera även om inte individer som deltar ombeds att hämta objekt eller rätter parti till grillat.

4 Sätt in kontaktinformationen på steken inbjudan så att individer kan RSVP om de kommer att delta. Detta kommer att hjälpa dig att få en korrekt styrka av dem som kommer att delta i din rostning part.

5 Skicka ut steken inbjudningar via post eller e-post.