Hur man gör en Fondant Angel

Hur man gör en Fondant Angel


Huruvida firar ett barns dop, dop eller en himmelsk-tema fest eller kyrka händelse, kan du replikera en bedjande ängel i ätbara material till toppen en kaka eller för användning på ett buffébord för en religiös händelse. Bildar en ängel från fondant kan vara en utmaning för vissa och kan kräva många försök, men med en resa till en farkost butik, kommer du att ha allt material du behöver för att försöka igen.

Instruktioner

1 Strö florsocker på arbetsytan och rulla en 2-tums boll av vit fondant till en tjocklek 1/8-tums. Rita en fyra toed fotavtryck på en 2 1/2-tums lång en tum bred bit papper. Placera papper över hälften av fondant och klipp ut med en ren, oanvänd kniv. Vänd schablonen över och skär en annan fot med kniv som en spegelbild. Dessa två fotspår är änglavingar.

2 Låt fondant torka och härda lite så att det behåller sin form. Borste silver ätbara lyster damm över vingarna med hjälp av en ren, oanvänd pensel.

3 Rulla hudfärgad fondant i en 1-tums rund boll. Tryck och flytta en ren nål över fondant bollen för att skapa en uppåtvänd halvcirkel leende och två små nedåtvända slutna ögonlock.

4 Rulla en boll av vit fondant till en rundad konisk form och tryck på 2-tums hela stora änden av könen på din socker beströdda arbetsyta för ängelns klänning botten. Gör två 1/4-tums kött-färgade bollar och tryck klänning ner ovanpå kanten av bollar, bredvid varandra, att framstå som ängel fötter kommer underifrån klänning.

5 Tryck en tandpetare i den tunna änden av könen klänning som en vägledande hål och ta bort den. Driva en tandpetare i botten av köttfärgad huvudet bollen och tryck ner den återstående tandpetare sektionen in i könen gown styrhål.

6 Roll två små bollar av vita sockerglasyr till 1 tum långa och 1/2 tum tjocka koner som klänning ärmar och tryck din lillfingret i varje bred ände.

7 Platta två 1/4-tum bollar av hudfärgad fondant och skapa en dropppunkt in i en sida. Använd nålen och tryck ner tre gånger för att skapa fingrarna. Borst fondant lim i hylsan hål som lim och sätt i dropppunkten in i den pinky stora hål i änden av varje ärm. Borsta ena ärmen sida med sockerglasyr lim och tryck mot kroppen kon.

8 Roll två 2-tums långa bruna ormlika remsor av fondant och vrida dem runt varandra. Placera dem över ängelns huvud som hår och följa med fondant lim. Upprepa för att täcka hela huvudet. Följ de fotavtryck vingarna på baksidan av änglarnas kroppen kon använder fondant lim och låt dem torka.

9 Skapa en silver piprensare gloria genom att vrida ändarna av en 3-tums bit silver piprensare runt sig själv i en ring och inslagsilvertråd runt skarvområdet. Vrid silvertråd för att göra det mer hållbart och tryck i huvudet på ängeln.