Ett substitut för souffle kokkärl

Ett substitut för souffle kokkärl


En sufflé är en äggbaserade maträtt som håller sin "uppblåst" struktur genom närvaron av varm instängd luft. Suffléer är temperaments upp och tömma ganska snabbt en gång tas ut ur ugnen. Suffléer kan göras antingen salta eller söta, tjänstgjorde individuellt eller som hela skålen. Traditionellt serveras i sufflé ramekins, som är flatbottnade porslinskoppar utseendet liknar creme brulee koppar. När en sufflé ramekin inte är tillgänglig, kan användas praktiskt taget alla keramiska maträtt.

Muggar och Tea Cups

Medium till korta muggar och tekoppar fungerar bra för enskilda portioner av söta eller salta suffléer. De kan smörjas, bakas i ugnen så länge som det keramiska är värmebeständiga, och de har den ytterligare fördelen av att ha ett handtag för att hålla i. Tall muggar kan användas; emellertid kräver de sufflé att stiga mycket högre än vanligt för att "topp" ur koppen.

Crème Brûlée Ramekins

Creme brulee ramekins, eller koppar, är i stort sett exakt samma som sufflé rätter, bara något kortare. Dessa fungerar om du gör små ppetizer suffléer, eftersom de håller mycket mindre volym än fullstora individuell sufflé rätter. Kopparna kan framställas och användas på exakt samma sätt som sufflé rätter beviljade de är värmesäkra.

Keramiska casserolematrätt

Det bästa ersättning för en stor sufflé maträtt är en stor keramisk gryta, antingen rektangulär eller cirkulär. Praktiskt taget alla keramiska maträtt som är värmebeständigt med höga sidor kan användas. Cirkulära grytor är det bästa alternativet.