idéer slummerfödelsedagsfest för 12-åriga åringar

idéer slummerfödelsedagsfest för 12-åriga åringar


En övernattning parti är perfekt för födelsedagsfirande din tolvårings. Barnen kan stanna upp till de tidiga morgontimmarna berättar hemligheter och spela spel, och överlämna till tonårs rituella: sova fram till middagstid. I den här åldern, är kul med vänner allt om tjejsnack, men du kommer att behöva några aktiviteter för att hålla festhöll. Din lan kommer att ha sin egen uppfattning om vilken musik att spela, men hon kommer att älska att ha några bra idéer för att göra hennes parti mer minnesvärd.

spa Treat

idéer slummerfödelsedagsfest för 12-åriga åringar


Börja din dotters övernattning med ett hem spa: inrätta en manikyr station med smärgel styrelser och nagellack; ett ansiktet med gurka skivor för ögonen, och en lera ansiktsmask; och en stapel med handdukar och flaska inpackning av sink för hårbehandlingar. Låt dem swan runt i sina morgonrockar dricker mousserande druvsaft ur champagne flöjter och välbefinnande varandra med skönhetsbehandlingar.

sleepover Crafts

idéer slummerfödelsedagsfest för 12-åriga åringar


Ställ upp tjejerna vid bordet med förnödenheter för att göra sina egna luddiga tofflor. Varje flicka behöver ett par flip flops, några fuskpäls i en rolig zebra eller leopardmönster, och matta tejp eller klibbig hantverk lim. Visa dem hur man spåra den enda av sandalen på pälsen, klippa och limma till toppen av skon, vilket gör en slip för bandet stift. När limmet torkar, kan dina gäster festa i sin lurviga flip flops. Ta fram en ganska örngott och tyg markörer, och låt flickorna autograf och klotter på en minnes födelsedag örngott för hedersgäst.

snacks

idéer slummerfödelsedagsfest för 12-åriga åringar


När flickorna bosätta sig i att titta på film eller spela sanning eller konsekvens, kommer de vill ha något att mumsa. Har smaksatt popcorn såsom cheddar eller karamell i stora skålar, och erbjuda frukt med dopp eller skålar av chokladöverdragna russin och pretzels. För en midnatt mellanmål, laga fryst pizza eller ägg rullar. På morgonen serverar pannkakor med roliga pålägg såsom körsbär paj fyllning, vispad grädde och chokladbitar. Bryta ut mixern och göra stig och-shine smoothies med apelsinjuice, bananer och yoghurt.