Hur man gör en koaxial Scanner Antenn

Hur man gör en koaxial Scanner Antenn


Skannrar, både bärbara och basmodeller, kommer att skanna olika polis, brandkår och räddningstjänst radiofrekvenser som du programmerar. Bärbara skannrar har en antenn inbyggd i dem. Base skannrar kanske kan plocka upp frekvenser med en liten extern antenn. De kommer att få många fler sändningar om du installerar en antenn utanför. Beroende på var du bor och vilken typ av bostad du bor i ett hus eller en lägenhet, kan det finnas begränsningar för att installera större vertikala antenner. Du kan använda koaxialkabel till mode en antenn som kommer att förbättra din bas skannerns mottagning.

Instruktioner

1 Mät avståndet från skannern till utsidan plats där du installerar koaxial antennl. Tillsätt 10 fot till det nummer du får för detta avstånd. Om det är 20 fot från skannern till där du vill starta din antenn, tillsätt 10 fot för totalt 30 fot av koaxialkabel.

2 Fäst en PL259 koaxialkabel till slutet av kabeln som kommer att lägga till din bas scanner.

3 Använd elektriker tejp till band av den andra änden av koaxialkabeln.

4 Mät 10 fot från tejpade utanför änden av kabeln, och identifiera mätningen genom att tejpa en bit vitt eller färgat band till kabeln.

5 Mät sex inches i från tejpade änden av koaxialkabeln och strippa kabelisoleringen tillbaka till 10 fot märke där den vita bandet är belägen.

6 Fäst den exponerade delen av koaxialkabeln till sidan av huset, upp sidan av en skorsten eller till ett högt träd i din trädgård.

7 Kör återstående koaxialkabeln till skannern, anslut kabeln till "Antenna" gängad port på baksidan av skannern och din koaxialkabel antennen är klar att användas.