Vitblomma långstjälkade växter

Vitblomma långstjälkade växter

Vitblomma långstjälkade växter

Skapa en vit trädgård skär blommor ger en trädgård display utöver lättillgänglig klippa, vita blommor för hemmet. Välja växter som producerar blommor på långa, starka stjälkar fabrikat skära och ordna färska vita blommor en angenäm uppgift. Genom att välja blommor som blommar på våren, sommaren och sensommaren eller tidig höst, varar säsongen för färska snittblommor genom växtsäsongen.

ro

Prairie Star är en vit ros med en svag rosa rouge i kallt väder. Kluster av full, dubbla blommor bildas på långa stjälkar, vilket ger en vas full av blommor från en stam. Sally Holmes producerar kluster av enstaka blommor på långa skär stjälkar. Winchester Cathedral är en väldoftande vit ros för kapning. Det kan ibland ha en rosa nyans. Påven Johannes Paulus II är mycket doftande med rena vita blommor bärs ensamma på långa stjälkar. Pascali är vit med en klassisk hybrid te blomma. Det finns också en miniatyr Pascali steg med perfekt formade mindre vita blommor. Välj sorter som är anpassade till din klimatzon.

Liljor och Iris

Orientaliska liljor är doftande blommor på långa stjälkar. Sapporo har blommor upp till 8 inches över och är ren vit, blommar i slutet av augusti. Den 4-0foot lång Casa Blanca producerar stora, rena-vit, doftande blommor i augusti. Muscadet på upp till 5 fot lång producerar doftande, vita liljor med en spräcklig, rosa centrum. Trumpet liljor har trumpetformade blommor. Ice Caves har gräddvita trumpeter med gröna halsen på en 5-fot fabrik i juli. Ice Follies har stora, doftande trumpeter på en hög växt med början i början av juli. Holländska iris är florister iris. Excelsior och vit Wedgwood har vita blommor med en gul rand.

pioner

Pioner har en kort blommande säsongen börjar i slutet av maj. Genom att välja förtidspensione, mitten och slutet av säsongen mamelucker, kan du klippa färska pioner i cirka sex veckor. Singel, halvdubbel, anemon och japanska blomma former är bra för att skära. Mycket tidigt blommande Claire de Lune är en doftande vit singel på 32-tum stjälkar. Campagna är en ljus vit, tidigt blommande singel. Solo Flight är mycket svagt rodnade med en mjuk gul centrum för tidig midseason blom. Japanerna blommade Carrara är en midseason vit med en krämig centrum. Sent blommande Faribo Gold är vit med en guld- centrum på höga stjälkar.

Lökar och perenner

Vita fjäder blommande tulpaner finns i enkel- och papegoja former. Darwin hybrider har utvecklats för stora blommor, starka stjälkar och tillförlitlig avkastning. Påskliljor kan naturaliserad till våren trädgården. Mount Hood är vit med rena vita trumpeter. Dubbel trumpetformer finns i vitt på vitt. Tall trädgård flox David lyser vitt och doftande, blommar på sommaren på höga skär stjälkar. Shasta tusenskönor producerar ljusa vita prästkragar med solgult centra. Ta bort sido knoppar för ensamma blommor på långa stjälkar. Vita trädgården krysantemum komma i blom former inklusive Daisy och pom-pom. Tillsammans med astrar, krysantemum blommar i slutet av sommaren att falla.