Hur byter jag karta i Mio C520?

Hur byter jag karta i Mio C520?


Mio C520 är en GPS-navigationssystem som har Bluetooth-teknik och en fyrfärg pekskärm. Du kan använda Mio C520 när du reser i bilen. Skriv bara in din destination på pekskärmen, och GPS-mottagaren i Mio C520 kommer att göra resten för dig. Om dina kartor är föråldrade, det är en enkel process för att ersätta dem.

Instruktioner

1 Registrera din Mio C520 på Mios webbplats. Detta kommer att ge dig tillgång till ersättnings kartor för ditt område gratis. För att registrera, besöka "kartuppdateringar" och klicka på "Registrera". Fyll i din e-postadress och ett lösenord för att registrera din Mio C520.

2 Shop för en ersättare kartan i lämpliga Mio e-shop. Klicka på "regional e-shop" från "kartuppdateringar" sida om du vill ersätta kartor ur ditt område. Du kommer att få betala för kartor som faller ut ur ditt område. Däremot kan du klicka på länken "Mio e-shop" under "Single Map Update" om du bara vill ersätta kartan för ditt område.

3 Klicka på rullgardinsmenyn för att välja den enhet som du vill uppdatera. En lista över tillgängliga kartor för enheten kommer att komma upp. Välj den du vill ha genom att klicka på "Köp nu".

4 Välj "Fortsätt" och ange din betalningsinformation. När du köper kartan kan du ansluta din Mio till datorn med USB-kabeln. Kartan kommer automatiskt att bytas ut eller uppdateras på din enhet.