Chevy Venture & Transmission Problem

Chevy Venture & Transmission Problem


Tillverkad av 1997-2005, Chevrolet Venture var en minibuss tillgänglig med fyrhjulsdrift och en fyrväxlad automat motor. Trots innovativa funktioner, som tredje raden sittplatser och en extra DVD-underhållningssystem, är Venture inte undantagna från mekaniska problem. Framför allt flera Venture modeller lider av överföringsproblem.

Överföring Ventilhus

MSN Auto indikerar att Venture lider av en felaktig överföring ventilhus, som är huvudventilen som styr överförings funktioner. Ett symptom på en sviktande transmissions ventilhus är svårt att byta växel. MSN Auto beräknar att kostnaderna för en ny överföringsventilhuset på £ 357 för delar och arbete.

TCC Solenoid

MSN Auto rapporterar också att Venture momentomvandlare koppling (TCC) magnet är en betydande oroshärd. En potentiell indikator på att din TCC magnet behöver bytas ut är ofta blockering när du reser vid låga hastigheter. Kostnad för att ersätta en TCC magnet är £ 228 för delar och arbete.

Pass-Thru Connector

Slutligen visar MSN Auto att en gemensam Venture överförings problem är genomgångskontakt. Fel i kontakten platsen genomslaget kan resultera i överföring läckage. Den beräknade kostnaden reparation för en ny genomgångskontakt är £ 48 för delar och arbete.