Hur man målar ringar på vattnet

Hur man målar ringar på vattnet


Vatten kan vara en av de mest tilltalande saker att måla, eftersom det ger en intressant och intriger till alla konstverk. Det kan dock vara svårt att skildra i en målning, som anatomi vatten förändras så kraftigt mellan den tid det faller till när den landar på ett objekt, till när det är i en vattenpöl. För att skapa den mest realistiska utseende målning, måste du lägga till åtminstone några ringar på vattnet, och du kan göra detta med några grundläggande förnödenheter.

Instruktioner

1 Doppa en pensel i en behållare med vit akrylfärg.

2 Gnid eventuellt överskott färg bort borsten på sidan av behållaren innan du flyttar pensel till ett konstverk papper eller duk.

3 Tryck spetsen på borsten på vattnet där du vill att första rippel att starta. Om det finns ett objekt i vattnet, gör de första och starkaste krusningar direkt runt den yttre kanten av objektet. Måla en liten, något snirkliga, något böjd linje.

4 Upprepa för att göra så många ringar som önskas. Ju mer motion du vill visa i vattnet, desto fler ringar du har inkludera. Observera fotografier och andra målningar av vatten scener att lära sig hur de krusning mönster bildas.