Hur man tänder Outdoor Trees

Hur man tänder Outdoor Trees


Träd lampor traditionellt förknippas med inomhus julgranar. Däremot kan utomhus träd belysning användas för dag-till-dag och semester belysning, liksom. Upplysta träd lägga till ytterligare en dimension till din yttre dekor, fylla tomma platser och lägga drama. Se till att du har exakt lamporna du vill innan sätta upp dem, och se till att du har tillräckligt länge ljus för hela trädet. Kontrollera strängar av ljus varje år före att sätta upp dem för att leta efter utbrända glödlampor. Det är lättare att hitta dem på marken än på trädet.

Instruktioner

1 drapera en ljus nät över ett litet träd eller buske. Dessa nät är speciellt utformade för enkel installation. Hitta mitten av nätet och placera den över den högsta delen av trädet. Lamporna kommer att falla ned endera sidan. Se till att du har en lång tillräckligt förlängningssladdar för att nå nätet.

2 Häng traditionella julbelysningen i trädet genom att linda dem runt grenarna. Börja längst upp i trädet, och väva ljuset in och ut ur grenarna. Linda lampor runt trädstammen för en tätare upplysta utseende.

3 Wrap permanenta lampor runt trädgrenar och stammen för året-runt belysning. Detta ljus fungerar för fester, speciella händelser och dag-till-dag belysning. Konsten att permanent belysning är att använda professionell kvalitet lampor och linda dem löst runt varje gren så att trädet har utrymme att växa.

4 Vinkel lamporna för att ge en önskad effekt. Lokalisera större ljus, t.ex. spot eller översvämning ljus, längst ned i trädet för att lysa upp träd från botten. Placera strålkastare ovanför träd för en "downlight" effekt som efterliknar det naturliga ljuset från solen. Ljuset lyser nedåt genom trädet och sprider ut på ytan nedan. Båda dessa exempel fungerar bra med permanent belysning och kan belysa en trottoar eller väg.

5 Använd färger för att framhäva trädet eller förbättra den övergripande belysning. Vita lampor är den ljusaste men en enda färg träd eller flerfärgad träd är festligare. Välj färger som matchar den totala semester dekor av trädet om dekorationer är säsongsarbetare, men använda mer diskreta färger för året-runt belysning.