Hur att övervaka förskolebarn i klassrummet och på lekplatsen

Hur att övervaka förskolebarn i klassrummet och på lekplatsen


Tillsynen är en viktig del för att höja eller undervisning förskolebarn. Förskolebarn är aktiva och inte alltid känner till sina egna begränsningar. De utmanar ständigt sig själva och auktoritet som de upptäcker världen omkring dem. Förskolebarn måste alltid vara under ett vakande öga, även när de vilar eller arbetar tyst. Detta håller dem säkra och bekväma. Vara flitig när du tittar förskolebarn i klassrummet och på lekplatsen; de ser dig också att se om du är uppmärksam.

Instruktioner

1 Följ en riktig student-till-lärare. Varje stat har sina egna riktlinjer, men i allmänhet är nödvändigt ett förhållande mellan en lärare för varje fyra till sex studenter. Ju yngre barnen är desto fler lärare krävs.

2 Var uppmärksam på vad barnen gör och undvika distraktioner från andra uppgifter medan du övervakar. Till exempel om ett barn har en olycka på lekplatsen, ring i en annan handledare för att titta på andra barn medan du deltar i skadade en. Inuti om sink översvämningar, har en annan handledare hjälpa dig med barnen innan fastställande sink.

3 Vet gränserna för varje barn. Förskolebarn har olika möjligheter och kan prova något utöver sina egna begränsningar. Att veta detta kan förhindra en olycka. Till exempel, om en ung förskolebarn försöker klättra apan barer på egen hand för första gången, kan du behöva gå in för att hjälpa honom, fånga honom eller ta ner honom.

4 Spela med barnen medan endast övervakar när miljön styrs. Sitt med barnen och göra en gruppaktivitet när de är inomhus eller om vädret är fint utomhus. Om de kör gratis spelar utanför på utrustningen, vara flitig i att titta på dem så att de inte blir skadad eller bryter mot reglerna. Till exempel, inte stanna och bygga ett fort med ett eller två barn om du tittar på sex. Det är svårt att se de övriga fyra om du koncentrerar sig på de två du spelar med. Men om du sitter vid ett bord gör hantverk, kan du fokusera på ett eller två barn på en gång eftersom de andra är fortfarande i din kontroll.

5 Sätt en lärare med en annan handledare om läraren kallas till en annan uppgift. Ta inte bort en lärare till ett annat rum eller område och antar att de kan fortfarande övervaka.

6 Håll barnen inom synhåll och hörhåll vid alla tillfällen, även när de är napping eller vila.

7 Hyr en specialitet handledare att arbeta med elever med särskilda behov om du har ett inskrivna i skolan. Dessa elever kräver mer uppmärksamhet och tar uppmärksamheten från andra studenter. Dessa lärare bör ha minst en småbarnsfostran (ECE) diplom med inriktning på särskilda behov.