Hur man ordnar ett bröllop

Hur man ordnar ett bröllop


Arrangera ett bröllop, oavsett vad storlek, kan vara en utmanande strävan. Beväpnade med grunderna för planering och ett organisatoriskt system kan hjälpa dig att minska stress och huvudvärk. När allt kommer omkring är det den bästa dagen i ditt liv, och du inte vill minnen av att få allt ställa in för att det ska överskugga betydelsen av samma dag. Alla har hört talas om begreppet "Bridezilla" --- behöver du inte bli en när du ordnar ett bröllop.

Instruktioner

1 Separera din planering bindemedel i olika sektioner. När du skapar en för att räkna ut hur man ordnar ett bröllop, de grundläggande är: Anläggningar (för både ceremonin och mottagning), brudens & Attire (inklusive brudens klänning, brudtärna klänningar, blomma flicka klänning och tuxes för brudgummen, groomsmen och ring bärare), Ceremony & reception verksamhet (t.ex. löften eller andra special ritualer), Catering (inklusive en underavdelning för kakan om separat gå igenom en specialitet butik), underhållning (standard detta inkluderar band och DJ), dekorationer (eller dekoratörer om att ha en professionell komma in), Guest List (eller listor om du har en mindre ceremoni men större mottagning tillsammans med inbjudan idéer), smekmånad och eftersom saker verkar alltid att dyka upp, Diverse.

2 Riv ut några inspirations ark för Dream klänningar, dekorationer, kakor och andra objekt från dina brud tidskrifter eller annan litteratur du forskar om hur man ordnar ett bröllop. Omsätta dessa i plastskyddet tillsammans med ett papper som innehåller dina anteckningar till varför du gillar dem eller vad du vill ändras för att göra dem perfekt för dig.

3 Skapa trevande listor för gästerna avsnittet, ceremoni och mottagningsverksamhet och placera dem i plastskyddet i deras perspektiv avsnitt. Brainstorma idéer för avsnitt du har inga bilder för. Detta skulle kunna omfatta passager du läst att du kanske vill skriva in din löften, meningsfulla ritualer som belysning av en enhet ljus under ceremonin eller roliga klassiska aktiviteter såsom dollarn Bride dans i receptionen.

4 Gör en lista över lokala leverantörer för att meddela att du är i färd med att arrangera ett bröllop. Varje del av din planerare behöver anteckningar och broschyrer läggas till det om dina val. Beväpnade med information om vad du vill, ringa telefonsamtal, ta webbsidor och besöka butikerna personligen. Ta din bärbara dator med dig att skriva ned all viktig information såsom pris, tillgänglighet, termer, försäljning och förmåner som erbjuds av varje företag. Detta kommer att göra det lättare att välja om det finns två olika platser du vill i slutet.

5 plan i ordning. När du har plockat datum, är det dags att se om anläggningarna som du vill finns, följt av underhållning, matleverantör och andra personer som du vill hyra. Att gå ner en specifik lista ser du kommer att bli lätt att backa spår om det behövs för att ändra eller förändra något. Hålla ordning och hålla andas genom att lära sig att arrangera ett bröllop --- kommer du att vara mer än redo för din speciella dag när den anländer.