Saker som håller ner resårband

Saker som håller ner resårband


Lakan är en del av de flesta blad set. De har elastisk sytt runt kanterna och används som bottenskiktet när du gör sängen. I teorin, passar de tätt runt din madrass och förblir tätt mellan förändringar ark. I själva verket, lakan kommer ofta lös, lossna madrass hörnen och kan vara obekvämt för att sova. Det finns flera billiga sätt, men att hålla dina lakan ner och trånga.

Blad Remmar

En av de mest populära sätten att hålla resårband på plats är en enkel produkt som remmar ark eller hängslen ark. Produkten är ett stycke av elastiskt med en klämma på varje ände. En klipp placeras under lakanet hörnet och sedan det elastiska dras till den diagonala ark hörn. När det elastiska är på plats, är den andra klämman fäst till arket hörnet. Det återstående bandet används på de andra två hörnen. Banden kan köpas på de flesta hem butiker och måste tas bort varje gång bladen ändras.

Tejp

Flera olika typer av tejp kan användas för att hålla resårband på plats. Regelbunden dubbelhäftande tejp eller strumpa band, som används av hockeyspelare att hålla sina strumpor på plats medan du spelar, är två av de bästa alternativen. Eftersom båda typerna av band är klibbig på båda sidor, kan du placera bandet i hörnet av madrass eller på bäddmadrass och sedan placera monterade blad på toppen. Tryck bestämt monterat bladet ner på bandet och skivan ska hållas på plats. Bandet kommer att behöva bytas ut med varje ark förändring.

Gummi Uppställning liner

Bitar av gummi hylla liner och sprut hantverk lim kan skapa en annan metod för att hålla lakan på plats. Skär åtta bitar av gummi hyllan liner som passar på sidan av madrass. Var och en bör vara ca 6 inches bred och lika hög som din madrass. Spraya baksidan av varje ark hylla liner med hantverk lim och bifoga dem till sidan av madrass eller bäddmadrass. Tryck ordentligt och låt torka. Varje stycke bör placeras nära ett hörn, men bör inte gå runt ett hörn. Gummi gripande av hyllan liner bör hålla plåten på plats.

Husgeråd

Enkla husgeråd som du förmodligen redan har redan kan användas för att hålla resårband på plats. Stora säkerhetsnålar kan den användas för att fästa arket till hörnen av madrassen eller bäddmadrass. Stora bulldog clips, liknande de som används för att hålla papper tillsammans, är ett annat alternativ. Helt enkelt klippa plåten till hörnen av madrassen eller bäddmadrass. Båda dessa alternativ skulle behöva avlägsnas varje gång bladen ändras.