Hur man blåser en Bugle

Hur man blåser en Bugle


Trumpet spelare kan spela bugle med relativ lätthet. Hornet spelar är populärt med scouter, historiska rekonstruktioner och på idrottsevenemang. Korrekt läpp placering och andning är avgörande för att spela bugle. Här är några grundläggande tips för att få en känsla för hur man blåser en bugle.

Instruktioner

1 Börja med att lära sig att hålla läpparna mot munstycket. Munstycket måste hållas fast mot läpparna för att undvika en stickningar i läpparna. Läpparna bör något rynkig också, med ett litet mellanrum mellan de övre och nedre läppar.

2 Placera tungan tillbaka från läpparna. Tungan används för att göra en staccato, eller kort, anteckning. Tungan fungerar som en propp för luften som kommer in i munstycket.

3 Blås jämnt in i munstycket. Inte surr läpparna tillsammans. Luftflödet ska vara jämn. Ökad volym erhålles genom ökning av luftflödet. Mer luft motsvarar en högre notering.

4 Dra åt eller lossa läpparna när du blåser att skapa individuella toner. Stramare läppar skapar högre anteckningar och lösare läppar skapar lägre toner. Det hornet har ett begränsat antal sedlar som den kan göra, så en spelare ska inte förvänta sig att spela komplicerade låtar på en signalhorn.

5 Håll hornet bort från bröstet vinkelrätt mot marken. Det hornet spelarens Armarna ska hållas borta från kroppen för att möjliggöra maximal expansion av lungorna. Att spela långsamt och jämnt är rätt metod för att få de första tonerna innan vi går vidare till att spela specifika toner.