Instruktioner för att göra en Diamond Ribbon Braid

Instruktioner för att göra en Diamond Ribbon Braid


Nya sätt att dekorera med band kan alltid vara användbar kunskap. Ribbon kan flätade att dekorera en inslagen present, lägg till en frisyr eller ge ett stänk av färg till en blomma Corsage. En populär fläta stil som är lätt att lära kallas diamond fläta. Denna fläta har skapats med läder, tyg och andra hantverk material genom åren och har nyligen blivit allmänt utformade med hjälp av band.

Instruktioner

Steg för flätning Ribbon i Diamond Mönster

1 Skär en sträng av band från varje färg spole band. Varje sträng bör skäras 3 1/2 gånger så lång som den längd du vill ha den färdiga produkten.

2 Vik band trådarna dubbla och hänga dem över den övre änden av stången flätan kommer att skapas runt. De två band strängarna ska hänga i en X-form över stången så två färger ersättare som de hänger ner stången. Linda ett gummiband runt toppen av stången för att hålla bandet på plats.

3 Håll båda strängarna av samma färg i vänster hand och de två delarna av den andra färgen i din högra hand för att börja fläta. Hålla samman de två bitar så att en är bakom den andra i varje hand. Stången bör placeras mellan dina två händer för att linda bandet runt stången.

4 Linda toppsträngen av färgen i vänster runt baksidan av stången och mellan de två delarna i den högra. Då linda strängen framför staven och placera den tillbaka i vänster hand bakom matchande strängen.

5 Linda toppsträngen i den högra bakom stången och mellan de två delarna i den vänstra handen. Fortsätta att linda samma sträng av band framför stången och placera tillbaka i den högra handen bakom den matchande strängen.

6 Alternate inslagning av banden från vänster och höger sida tills flätan är den önskade längden. Om flätan längd sträcker sig utanför längden av stången, Ta gummibandet från toppen och dra stången ned flätan. Placera ett gem på toppen av flätan för att säkra de band och en nypa klipp på toppen av stavhållande flätan på plats.

7 Ta bort gemet, nypa klipp och dra stången ur flätan när du är klar. Fästa ändarna av fläta med mer band.