Hur man bygger en kartong Piano

Hur man bygger en kartong Piano


Ett piano är en vacker instrument för att lyssna på och att titta på. Pianon kommer i alla former och storlekar, från mycket små pianon till stora konsert flyglar. Med bara några hantverk leveranser, kan du skapa din egen modell piano av kartong. Använd detta som ett konstprojekt för barn, eller visa din färdiga piano modell som en central eller under speciella evenemang och tillfällen.

Instruktioner

1 Klipp en remsa av vitt papper som är en av 8 inches lång. Rita några noter skrift på remsan rör sig på längden ner till slutet.

2 Ta ena änden av remsan av papper och bifoga det till mitten av en vit piprensare med lite tejp. Ändarna på piprensare bör sticker ut på varje ände av remsan. Upprepa detta med den andra änden av remsan och en annan vit piprensare.

3 Rulla ihop pappersremsa på baksidan av den med hjälp av piprensare i ena änden. Göra detta på den andra änden också. Du bör ha två ändar rullas upp och 1 1/2 inches av notskrift visar fortfarande på framsidan.

4 Rita locket på en kartong på några svarta konstruktion papper. Klipp ut spårning och sedan skära ut ett fyrkantigt hål som är en av 1 ½ inches och centrerad en tum från toppen av konstruktion papper.

5 Fäst piprensare från pappersremsan så att notskrift skriften är positionerat för att ses genom hålet i kraftigare papper. Säkra piprensare till kraftigare papper med tejp.

6 Ta bort locket från kartongen. Tejpa kraftigare papper på framsidan av kartongen.

7 Ta bort locket från kartongen och skär ett 1- med 6-tums avsnitt från bredden av lådan. Använd tejp för att fästa bit av locket till kraftigare papper under musik skriften att representera tangentbordet på pianot.

8 Skär två bitar av svart skum som är 2 inches med 1/4 av en tum lång och fäst dem på vardera sidan av tangentbordet för att representera piano ben.