Hur man bygger ett fält staket grind

Hur man bygger ett fält staket grind


När du investera din tid och pengar på att bygga ett fält staket för dina djur, måste du överväga ingången i inhägnat område. Att bygga ett fält staket grind ger ett enkelt låg kostnad gate alternativ som också ser attraktiv eftersom det matchar resten av ditt staket. Lika viktigt, ger ett fält staket grind mycket mer säkerhet för dina djur, eftersom den inte har de stora öppningar som många mindre djur kan slinka igenom i ett rör grind.

Instruktioner

1 Mät öppningen för att bestämma material. Beroende på tillgång som du behöver, kan din port vara en liten 1,2 m (4 fot) port för människor trafik, eller det kan vara en 3 m (10 fot) port för upphämtning eller traktor tillgång. Hursomhelst, måste du mäta bredden och höjden på grind, liksom de diagonala mätningar. Ditt staket ram kommer att byggas av 3 horisontella skivor (skenor) kopplade till 2 vertikala brädor (stolpar) i varje ände. Diagonala skivor (stöder) kommer att löpa från varje nedre hörnet till det motsatta övre hörn, som bildar en "X" -form för stöd, och hela strukturen är täckt med fält staket.

2 Bestäm styrelsens storlek som du behöver för ditt stängsel. Basera din styrelsens storlek på vilken typ av djur som ditt stängsel innehåller. Till exempel kommer en hingst kräver en mycket tjockare, starkare staket än en Dvärgget. Såvida du innehåller en mycket stor, stark djur, 5 cm x 15 cm (2 x 6 tum) timmer ger robust grind material för de flesta djurarter.

3 Konstruera träram. Lägg dina stolpar och två av rälsen platt på marken för att bilda en rektangulär ram. Lägg stolparna över ändarna av skenorna för att ge extra stöd för nagel platser. Mät diagonalerna för att säkerställa att ramen är fyrkantig. Om de diagonala mätningar inte matchar upp, justera och mäta igen tills de har samma mått. Nail ramdelarna ihop, fäst sedan mitten järnväg till mitten av stängslet horisontellt på samma sätt.

4 Bolt diagonal hängslen en i taget till brygghus. Borra hål i ramen och i diagonalstag, sedan fästa ihop dem med bultar för extra styrka. Använda små 5 cm (2 tum) block av trä under ändarna på den övre stag för att göra det i jämnhöjd med ramen.

5 Staple den vävda tråd fält staket till trä grind. Förbered fält stängslet genom att rulla ut och skära den till den ungefärliga storleken på porten. Ta bort den första uppsättning av vertikala vistelser i ena änden av fältet staket och linda de horisontella vistelser runt ena änden av trä grind, skarvning stagen tillbaka på sig själva. Dra fältet stängslet sträckt mot grinden, anbringa det på samma sätt i den andra änden av porten. Använd galvaniserade klammer för att fästa fält staket längs toppen, botten och mittskenor i porten.

6 Installera gångjärn. Fäst tre gångjärn längs ena sidan av grinden, en på varje horisontell skena. Fäst porten till grindstolpen. Glöm inte att ge en kedja eller spärren för att säkra din gate.