Hur man rengör HP 11 skrivhuvuden

Hur man rengör HP 11 skrivhuvuden


HP 11 är en bläckpatron som är tillgänglig i en variation av bläck former. Det är standard bläck för vardagsbruk samt värde bläck för utskrift av stora volymer och specialfärger för fotoutskrifter. Om du inte använder skrivhuvudet av patronen ofta, kan din skrivhuvudet bli igensatta och sabotera utskriftskvaliteten. Dock har skrivaren ett sätt att förhindra igensättning genom att rengöra skrivhuvudet och rensar skrivhuvudet munstycket.

Instruktioner

1 Rengör HP 11 skrivhuvudena från kontrollpanelen. Håll "Power" -knappen och tryck sedan på "Fortsätt" -knappen sex gånger. När du har tryckt på knappen sex gånger, ta bort fingret från "Power" -knappen.

2 Rengör HP 11 skrivhuvuden från Windows skrivardrivrutin. Klicka på "Windows Start". Klicka på "Enheter och skrivare." Högerklicka på "HP Office Jet" skrivare ikon. Välj "Egenskaper". Klicka på knappen "Utskriftsinställningar" och klicka sedan på "Service" -fliken. Klicka på "Tjänsten här enheten" och klicka sedan på fliken "Skrivare Services". Välj "Ren skrivhuvuden."

3 Rengör HP 11 skrivhuvuden från den inbyggda webbservern. Starta den inbyggda webbservern genom att skriva in IP-adressen för skrivaren i webbläsarens adressfält. Klicka på fliken "Inställningar" och klicka sedan på "Skrivare Services." Under "Utskriftskvalitet", klicka på rullgardinsmenyn för att välja "Rena skrivhuvuden" och sedan klicka på "Apply".