Hur man installerar Caster Wheels

Hur man installerar Caster Wheels


Länkhjulen är små hjul knutna till många olika typer av hushålls- och industridetaljer för att möjliggöra rörlighet och underlätta transporter. Du ser vanligtvis dem på bord och kontorsstolar, men de används också på industri vagnar som bär en hel del vikt. Caster hjul är en stor hjälp i alla hem eller kontor, och veta hur man installerar dem kan lägga till ditt hem förbättring färdigheter.

Instruktioner

1 Titta på objektet som du vill installera caster och bestämma om du vill att det ska röra sig framåt och bakåt (med hjälp av en stel hjul), eller i vilken riktning som helst (med hjälp av en vridbar hjul). Välj de platser där du vill installera hjulen och räkna antalet hjul som behövs. Installations fläckar måste ha en plan yta och måste ha tillräcklig yta för att hålla hjulets fästplatta. Överväga vikten av det objekt som kommer att använda hjulen.

2 Köp typ, storlek och mängd av länkhjul som skulle passa dina behov, inklusive skruvarna som skulle behövas för att fästa hjulen (träskruv för trä, metall skruv för metallyta). Länkhjulen kommer i många former, material och med olika funktioner. Även skiljer sig i material och stil, nästan alla länkhjul tjänar samma grundläggande syfte. Fråga din lokala butiksbiträde om rekommendationer om vilken typ av hjul skulle vara bäst för ditt projekt.

3 Lägg den övre plattan av ett hjul på den plana ytan på önskad installation plats. Rikta in orienteringen av topplattan enligt önskad position, men se till att plattan passar på ytan. Markera platsen för de fyra hålen på den övre plattan med hjälp av en penna och rita en skiss av den övre plattan genom att markera längs sidorna.

4 Betyg i mitten av pennan märkning med hjälp av en körnare och hammare för att hålla spetsen på borrkronan på plats tills den börjar skära trä eller metall och för att förhindra att borrkronan från att glida ur plats. Borra ett hål på varje märke med rätt storlek borr för skruvarna (företrädesvis en storlek mindre för att göra en tät passning) och en borrmaskin. Använd rätt typ av bit för den typ av ytan du arbetar på. Se till att varje hål borras på den exakta platsen där markeringarna är.

5 Lägg den övre plattan på länkhjulet på ytan av de borrade hålen, dra åt skruvarna i hålen, och dra åt ordentligt, med hjälp av en skruvmejsel. Upprepa stegen för varje hjul.