Rengöring en förgasare på en Kawasaki KE100

Rengöring en förgasare på en Kawasaki KE100


Att upprätthålla en ren förgasare är mycket viktigt för en Kawasaki KE100. En smutsig förgasare kommer att leda till din KE100 är mycket starkare än det behöver vara. Om det finns en massiv ansamling av smuts så kanske du upptäcker att din KE100 inte startar. Rengöring av förgasaren är en ganska enkel process, som inte bör ta för lång tid att slutföra.

Instruktioner

1 Skruva loss de två skruvarna på vardera sidan av sätet med en skruvmejsel och ta bort den från KE100. Detta kommer att ge dig full tillgång till KE100 förgasaren ovanifrån och från sidan.

2 Scrub hela KE100 förgasaren med tandborste för att avlägsna smuts och fett. En tandborste fungerar bra eftersom det kan passa i en hel del av de små sprickor i förgasaren.

3 Skruva loss de fyra skruvarna som håller fast KE100 förgasaren och placera skålen och de fyra skruvarna åt sidan. Detta kommer att ge dig tillgång till insidan av förgasaren.

4 Scrub insidan av förgasaren med tandborsten.

5 Häll en liten mängd av förgasare renare och skrubba KE100 förgasaren. Detta innebär att skura både utsidan och insidan av KE100 förgasare. Det är vanligt att förgasaren skålar att bygga upp en hel del smuts, så det kan ta en bit av fysiskt våld för att ta bort all smuts.

6 Häll lite förgasare renare på en ren trasa och polera ut några bitar av smuts inte avlägsnas från förgasaren utvändigt.

7 Sätt tillbaka KE100 förgasaren och sits. Du bör nu ha en ren och fullt fungerande KE100 förgasare.