Hur man tar bort en Canopy från en ljuskrona Cord

Hur man tar bort en Canopy från en ljuskrona Cord


Tak av en ljuskrona är den del som täcker monteringskonsolen och elektriska komponenter. Kapellet ligger an mot taket, och vanligen hålls på plats med skruvar. Kapellet har ett hål i mitten, genom vilken ljuskrona på ledningar och kedjan gå för att möta den elektriska lådan och monteringsfäste. För att ta bort huven från kedjan, måste du ta bort ljuskrona i taket.

Instruktioner

1 Stäng av strömbrytaren som styr ljuskrona, och sedan stänga av elektrisk ström till det området på rutan breaker. Låt lamporna på ljuskrona svalna innan du hanterar den.

2 Lossa skruvarna som håller trädkronorna på plats mot taket. Sänk huven försiktigt ner i kedjan och vila den på ljuskrona. Ställ in skruvarna åt sidan.

3 Ta bort mutter täcker över de vita och svarta trådar. Skruva trådarna och koppla bort dem. Lossa jordledningen skruven och ta bort tråden.

4 Vrid bröstvårtan i monteringsfästet för att skruva det. Detta kommer att koppla bort ljuskrona i taket, så har en assistent styra ljuskronan till golvet om det är för tungt för dig. Skjut huven upp längden på kedjan, och dra sedan bröstvårtan genom öppningen i mitten av huven för att ta bort den helt och hållet.