Hur man odlar mullbärsträd i Kanada

Hur man odlar mullbärsträd i Kanada


Mullbärsträd finns i ett antal varianter, de mest populära är de vita, svarta och röda mullbärsträd. De röda mullbärsträd, dock finns för närvarande riskerar att fara i Kanada, bara upptäcks i södra Ontario. Detta gör att odla en mullbärsträd i Kanada en viktig del av att upprätthålla det är synlighet och fortsatt tillväxt i området. Mullbär är härdiga, lättkött träd som kommer att ge mullbär varje år i slutet av sommaren.

Instruktioner

1 Välj var du vill att plantera din mullbärs planta. Se till att denna plats har väl befruktade, frisk jord, och att området får i genomsnitt sju timmars fullt solljus under dagen.

2 Gräv ett hål för att plantera planta. Överväga storleken av rotklumpen - gräva hål som är samma djup av rotklumpen, men dubbelt så bred.

3 Placera mullbärsträd planta i hålet, och fylla sidorna med jord tills den reglerats ordentligt i hålet.

4 Vatten med cirka 5 liter vatten för att hjälpa jorden lösa runt planta rot bollen, och för att eliminera eventuella luftfickor i den omgivande marken.

5 Underhålla mullbärsträd. Vatten en gång i veckan, om det har skett någon nederbörd. Cirka 5 liter per vattning räcker till vintern, där du kommer att vilja se den bara har cirka 5 liter vatten varannan vecka.