Hur proffsen lagra sina plast maskar?

Hur proffsen lagra sina plast maskar?


Mjuk plast konstgjorda beten kan bli dyrt. Om du slänga dem i botten av din fiskelåda efter fiske, kan de snabbt förstöras av sand, smuts och rivning. Om du lagrar dina artificiella beten som proffsen gör, kommer de att stanna mjuk, ren och lätt att identifiera snabbt.

Behållare för artificiella beten

Återförslutningsbara plastpåsar är bekvämt för lagring av plast maskar och larver. Köpa påsar som är gjorda för att frysa små portioner mat. De är tjockare och mer hållbara än vanliga smörgåspåsar. Plastpåsar är att föredra framför hårda plastförpackningar, eftersom de är flexibla och passar lätt in i en fiskelåda. De är tydliga, så att du kan lätt identifiera innehållet i påsen utan att öppna det.

Överför Beten till Container

När du köper plast maskar och larver, är de ofta förpackade i plastmuggar med skruvlock. För att spara pengar, köpa din artificiella beten i stora mängder och hålla dem förvaras i originalförpackningen. Sätt tillräckligt beten i väska återförslutningsbar plast för ditt fiske utflykt. tar alltid några extra, ifall en förstörs eller fiske partner behöver en.

Tillämpas Fish Lockämne

Om du vill använda fisk lock på dina plaster beten, kan du spara mycket pengar genom att hälla några droppar av lock i plastpåsen med maskar eller larver, i stället för att tillämpa det som du behöver det för att de enskilda beten . Stäng påsen och knåda den med fingrarna så var och en av beten har en tunn beläggning av lock.

Separera dina Beten doftämnen

Du kommer att finna att olika fiske omständigheter kräver olika typer av beten eller smaker och lukter av fisk lockmedel. Om du använder olika typer av fisk lock, separera dina maskar eller larver i olika påsar, var och en med sin egen typ av lock.

Märka Bags

De flesta av plast förvaringspåsar har en ogenomskinlig område för märkning så att du kan identifiera innehållet utan att öppna påsen. Skriv vilken typ av fisk lock används i det opaka området med en penna eller märkpenna. Stuva säckarna i en särskild, krokfritt område i din fiskelåda.