Hur man fixar en tvättmaskin Avloppsslang

Hur man fixar en tvättmaskin Avloppsslang


Sedan introduktionen på 1920-talet, har tvättmaskiner snabbt blivit en fixtur i de flesta amerikanska hem. Dessa maskiner hålla en tvättbalja där kläderna som skall rengöras är placerade. Vatten och tvål blandas i maskinen som den rengör kläderna, och sedan detta vatten pumpas ut och in i ditt hem avloppssystem genom en dräneringsslang. Ibland dessa slangar kan läcka eller tår, i vilket fall, bör du fixa tvättmaskinen avloppsslangen för att förhindra en källare eller tvättstuga full av vatten.

Instruktioner

1 Koppla ur tvättmaskinen ur vägguttaget. Detta kommer att bidra till att förhindra oavsiktlig stöt.

2 Dra brickan bort från väggen så att du kan arbeta bakom det. Ge dig själv gott om utrymme så att du kan undersöka slangen och rinna av ordentligt.

3 Torka bort slangen och undersöka det. Leta efter några krökar eller hål i slangen. Dessa resultat när slangen är böjd eller vikt.

4 Reparera eventuella läckor med vattentät tejp. Det finns många olika typer av vattentät tejp. Följ tillverkarens anvisningar i inslag läckan plats med bandet.

5 Se till att i slutet av tvättmaskinens dräneringsslangen är ordentligt placerad i dräneringsröret öppning. Säkra slutet av avloppsslangen i röret med en plast buntband eller ståltråd.

6 Skjut brickan på plats, se till att du inte böjer eller vikas slangen. Anslut brickan igen.