Hur man installerar en LED-ljus Bar på en Dodge Dakota

Hur man installerar en LED-ljus Bar på en Dodge Dakota


Dodge Dakota pickup lastbilar kan rymma en bakre LED-ljus bar monterad under bakluckan. Detta ljus bar används som komplement till de bakre bakljus i alla funktioner: parkeringslykta belysning, stopplyktor, indikatorer och med vända belysning. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan koppla en LED-ljus bar i Dakota drag adapter i ca 30 minuter.

Instruktioner

1 Leta upp drag ljus adapternätet, om sådan finns. De flesta Dakotas har denna plugg, eller åtminstone trådarna uppdragen i kroppen för denna användning, som standard ledningsnätet från tillverkaren. Klipp och band dem att avslöja om en tum av kärna koppar.

2 Montera LED-ljus bar mellan bakluckan och bakre stötfångaren med lim och skruv i förekommande fall. Inte alla modeller av ljus barer kommer att ha hål för montering; om de ville, då de måste borras. Baren är tillräckligt lätt för att pågå i år med en stark självhäftande. Se till att kablarna är vänd mot sidan av lastbilen där släp adapternätet ligger.

3 Wire selen till ljusfältet genom att vrida samma färg trådändarna och täcker skarven med en liberal mängd eltejp. I vissa fall kommer ljuset bar har en fyra-stifts standard bogsering adapter redan är installerad - det behöver bara vara ansluten till kabelnätet att fungera. Standard ledningar färger vit, brun, gul och grön, och de ska matcha Dakota pre-trådbundet system.

4 Testa alla funktioner i ljusfältet genom att trycka på bromsarna, vrida strålkastarna på, kontrollera båda indikatorerna, och sätta trucken i omvänd (i förekommande fall). Kontrollera kabelskarvar om det uppstår problem.