Hur man använder Vidal Sassoon en Hot Air Styler

Hur man använder Vidal Sassoon en Hot Air Styler


Vidal Sassoon Företaget är uppkallad efter sin grundare, som blev känd som en brittisk frisör på 1960-talet. Detta företag gör flera hår stylingprodukter, inklusive den varma luften styler. Denna speciella produkt är både en torktumlare och en lockenhet. Vidal Sassoon en varm luft styler har en 2,5 cm (1 tum) fat som har flexibla borst som grepp håret utan att dra eller trassel det. Du kan låsa fat, eller låsa upp den så att den kommer att vända när du flyttar den genom håret.

Instruktioner

1 Tvätta håret innan styling det, om det behövs. Du kan använda den varma luften styler på fuktigt eller torrt hår. Om ditt hår är väldigt blöt, handduk torka innan du använder varmlufts styler att minska den tid som behövs för att torka den med styler.

2 Separera en del av håret som är ca 2,5 cm (1 tum) i diameter. Kamma avsnittet för att ta bort eventuella tovor.

3 Placera borst fat nära hårbotten på den del av håret och dra den försiktigt genom håret när du torkar det. Håll tunnan olåsta så att den kan rotera som du drar den genom den del av håret. Upprepa detta med ytterligare delar av håret för att torka dem. Detta kan skapa en lös curl i håret.

4 Tryck på låsknappen på sidan av styler om du vill skapa snävare lockar.

5 Placera styler vid ändarna av en 2,5 cm (1 tum) sektion av hår och rulla styler mot hårbotten. Du kan rulla uppåt eller nedåt, beroende på vilken riktning du vill att dina lockar att gå. Håll styler på plats när du har rullat den mot hårbotten i 15 till 30 sekunder för att låta curl att ställa in.

6 Tryck på frigöringsknappen på sidan av stylern att frigöra håret som du försiktigt dra styler nedåt.

7 Upprepa steg 4-6 för resten av håret för att fortsätta skapa snävare lockar.