Hur man bildar en Clique som Massie Block

Hur man bildar en Clique som Massie Block


Massie Block hänvisar till mitten-skolåldern ledare av en fyra personer klick flickor i 2008 års film "The Clique" i regi av Michael Lembeck. Kollektivt klicken hänvisar till sig själva som "den vackra kommitté." Under hela filmen, Massie Block kallar skotten, inklusive en specifikation exakt vad hon och hennes vänner kommer och kommer inte att göra. Om du strävar efter att ha ett sådant ledarskap, hängivna anhängare och att pröva den sociala pyramiden på din skola, har du en utmanande uppgift framför dig.

Instruktioner

1 Titta i spegeln och utvärdera ditt utseende. Ditt mål är att se så nära perfekt som överhuvudtaget är möjligt. Färga håret om det behövs. Få hårförlängningar. Få en makeover. Bleka tänderna. Du måste ta varje steg möjligt att se så bra som du kan.

2 Titta igenom de senaste modetidningar noggrant. Fyll din garderob med de senaste och trendigaste stilar av kläder, skor och väskor. Som ledare för en mäktig klick kräver vanligtvis att du ser ut som en modeplatta vid alla tidpunkter.

3 Gå med huvudet högt och axlarna bakåt, strålande självförtroende när du är i skolan. Projektet lycka och väl-justering, tillsammans med en svag känsla av elitism. Inte hälsar alla du känner, bara säga hej till människor på övre skikt av popularitet på din skola.

4 Undersök människor som dras till dig. Om du fyller i de första stegen framgångsrikt, kommer en del av dina klasskamrater dras mot dig och vill umgås med dig. Utvärdera var och en att bedöma hur välklädd hon är, och bli vän de som kommer att lägga till värdet på din klick.

5 Pitch idén om exklusivitet till dina nya vänner. Använd inte ordet "klicken", men föreslå dina nya vänner att du och de bara umgås med varandra eftersom nya vänskap är så viktig och exklusiv.

6 Använd din nya klicken som en position av inflytande och status på din skola. Till exempel, använda dina förenade vänner att göra anspråk på bästa matbord, få inbjudningar till partier, och för att förhindra er från att vara mobbad.