Hur Avbryt en Elance Project

Hur Avbryt en Elance Project


Elance är en onlinetjänst där företag hitta och anställa människor att arbeta på frilans projekt. Du kan behöva en grafiker att utforma en logotyp för ditt företag, en programmerare för att arbeta på vissa program, eller en marknadsförare att hjälpa dig att få uttrycka ute om dina tjänster. Du kan lägga en beskrivning av projektet behövs och frilansare skicka sedan förslag att göra arbetet. Om du inser att du inte längre behöver det arbete som skall utföras, kan du enkelt avbryta en Elance projektet.

Instruktioner

Avbryta jobb Not yet Tilldelas

1 Logga in på Elance.com med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "Hantera" -fliken i navigerings barens översta raden. Klicka på "Mina jobb" i navigeringsfältet andra raden.

3 Leta reda på namnet på den väntande jobb och klicka på den.

4 Välj fliken "Inställningar", och klicka sedan på "End Budgivning nu". Du kommer att återgå till fliken "Inställningar".

5 Klicka på "Avbryt Project" -knappen. Skriv in en anledning till varför du avbryta jobbet. Denna information kommer att vara tillgänglig för Elance leverantörer som inkommit med förslag.

Avbryter Aktivt jobb

1 Logga in på Elance.com med ditt användarnamn och lösenord.

2 Välj "Hantera" -fliken i navigerings barens översta raden.

3 Klicka på "Action" rullgardinsmenyn under namnet på jobbet som du vill avbryta, och sedan välja "Cancel" från listan.

4 Välj "File en begäran" -knappen.

5 Skriv information om varför du avbryta jobbet och klicka på "Avbryt jobb." Elance kommer att skicka en begäran om uppsägning formulär till leverantören. Efter leverantören bekräftar avbokning kommer jobbstatus ändras för att återge att den avbryts, och systemet kommer att behandla eventuella återbetalningar som föreskrivs under avbokning.