Västerländska idéer för en första födelsedagsfest

Västerländska idéer för en första födelsedagsfest


Ditt barns första födelsedagsfest är speciell; det kommer att bli en tid av fest för hela familjen. Western-tema partier är familjevänliga, lätta att dra ihop och mycket roligt. Det finns en hel värld av kakor, dekorationer, spel och presentera idéer som kommer att glädja din lilla cowpoke och alla hans vänner, liksom andra familjemedlemmar på plats för att fira.

parti~~POS=TRUNC inbjudningar~~POS=HEADCOMP

Denim tyg, snusnäsdukar och leksaker sheriff stjärnor, bältesspännen eller sporrar göra fina råvaror för bearbetning av partiinbjudningar med western-tema. Webbplatsen Gör dina egna inbjudningar föreslår skära kort papper i form av en känga eller stjärna och limning plast tenn objekt på dem för extra utsmyckning. Skriv ordalydelsen i inbjudan i ett ordbehandlingsprogram med hjälp av ett block teckensnitt och brun bokstäver. Webbplatsen föreslår fraser som "Howdy Pardner" och "Mosey på över till Ponderosa."

Party Food

Birthday Party Idéer 4 Kids föreslår att två kakor för en första födelsedagsfest - en regelbunden och medelstora tårta för vuxna och andra barn, och en andra, mindre "krossa kakan" för ett år gammal för att förstöra. Att göra dem identiska är en söt idé. Du kan göra kakor i form av en cowboyhatt, en känga, eller en kaktus, eller du kanske toppa "smash cake" med en liten leksak, såsom en häst eller en cowboy actionfigur. Förfriskningar för vuxna gäster kan innefatta en taco bar med nachos, eller grill smörgåsar, potatissallad och sött te.

Party Dekorationer

Det finns gott om västerländska och cowboy-tema dekorationer som lämpar sig för ett parti; några av dem kan du redan har hemma, såsom en cowboyhatt, vagnen rullar, pinata, västra stövlar eller en röd snusnäsduk. Dessa kan användas som en tabell mittpunkten, eller spridda över festlokal som dekorationer. Om partiet är inomhus, hitta väggdekorationer part butiker som skildrar en öken bakgrund, corral eller västra stad. Om ert parti kommer att hållas utomhus, höbalar, kartonger målade att se ut som ett fängelse, sheriff kontor eller hotell finns andra möjligheter.

sällskapsspel

Party spel måste vara enkelt för en 1-årig födelsedag, men det finns några som barn i denna ålder kan spela. Linje barnen upp och få dem kasta sittsäckar i stora stövlar eller cowboyhattar, tenn hinkar eller askar eller kartongbitar med hål utskurna i dem. Måla rutorna eller kartong för att se ut som en diligens, bank starka fält eller LASSO. Alternativt spelar rörelsespel som frysa dans. Spela låtar med en western eller cowboy tema och säg att dansa. När du stoppar musiken och säga "Freeze" De måste sluta dansa. När du säger "frigöra" och starta om musik, kan de dansa igen.