Idéer för målning gravida magar

Idéer för målning gravida magar


Målning magen på en gravid kvinna kan verka som en udda idé, men så länge som du använder ogiftiga kroppen eller ansiktet färger säkra för mamman och barnet, kan verksamheten har vackra resultat. Belly målning kan hjälpa mamman känner sig mer attraktiv, lägga till en pricken till en dräkt, fungera som en form av andlig skydd och mycket mer. Oavsett den exakta orsaken, en tilltalande design på en utbuktande gravid mage hjälper till att omvandla ett redan klart område i ett konstverk.

clown Face

Ha lite kul med en mycket gravid mage och förvandla det till en dum utseende clown ansikte. Ansiktet börjar med en stor vit cirkel som täcker nästan hela magen. En liten svart cirkel med en blå prick i mitten bildar varje öga och ett medium röd cirkel bildar näsan. En tjock gul linje trimmar varje svart skisserade öga och en blå båge bildar varje ögonbryn. En liten rosa cirkel dekorerar varje kind och en tjock röd linje skapar en leende mun.

Klot

Gör en konstnärlig uttalande om barn är framtiden för vår planet med en jordglob målad mage. En stor blå cirkel som täcker två tredjedelar av den gravida magen ger bakgrunden för jorden konstruktion. Mörkgröna, ljusgröna och bruna färg bildar kontinenter i vattnig världen. En lätt damning av vit över den torkade målningen ger utseendet av moln och ger världen en naturlig look.

Hav

Måla en ocean tema att dekorera en gravid mage med en lugn och fridfull design. Ljusblå färg täcker magen i stora drag att blandningen vid kanterna för att skapa en subtil fade runt havet bakgrunden. Några tunna och slingrande linjer av grön färg bildar utseendet av tång stiger från havets botten, och taggiga rosa linjer förvandlas till torn av koraller. Färgrikt fisk former dekorera området i och ovanför tång / korall.

Pumpa

Utnyttja den runda formen naturligt att någon gravid mage och måla en skörd pumpa. En orange pumpa form täcker de nedre två tredjedelar av magen för att ge en bakgrund till design. Mörkorange färg skisserar pumpa form och skapar böjda linjer över pumpan för att bilda en känsla av djup. En tjock grönt och brunt stem dekorerar toppen av pumpan för en realistisk touch.

Solros

Echo anda tillväxt och liv genom att måla en gravid mage med en stor solros. Blomman består av en stor brun cirkel runt naveln med mörkgula kronblad växer runt centrum. Ljusbrun och svarta fläckar utspridda runt den bruna cirkeln lägga utseendet på ett frö fylld centrum. Ljusgul färg belyser varje kronblad för att ge djup.