Fakta om den kristna Candle Lättare

Fakta om den kristna Candle Lättare

Fakta om den kristna Candle Lättare

Ljus är rituellt lyser kristna ortodoxa traditionen. För kristna, ljus representerar ljuset av Jesus. När du besöker en kristen kyrka, kommer du troligen hitta ett tänt ljus placeras på altaret. I kristendomen, finns det en mängd av specifika ljus används, såsom dop- ljus, Sacristy ljus, Paschal ljus och Unity ljus.

Belysning av ljusen

Det finns en symbolisk innebörd till tända ljus i den kristna kyrkan. Som sagt i Gamla testamentet i Bibeln, var Tabernacle tjänster hölls i det första templet av lampa. Lampa belysning nämns också i Apostlagärningarna. (Apg 20: 8) "Det fanns många ljus i den övre kammaren." Detta är i förhållande till det antal lampor upplysta med andlig betydelse.

Varför ljusen tända?

Ljusen tänds som ett tecken på hopp och tro på Gud, liksom en symbol för en brinnande kärlek till Gud. Under kristna ceremonier, finns det ofta ljusvakor som inkluderar ta hem tända ljus för att skydda hem mot det onda.

När är ljus lyser?

Ljus tänds före varje kristen ceremoni, vare sig det är en gång i veckan tjänst eller en särskild occassion. Vid en heligt dop, är ljus lyser innan dopfunten. För bröllop, är ljus ges till bruden och brudgummen och används för att tända en enhet ljus att symbolisera två liv blir ett. Under begravningstjänster är ljus ofta tänds och placeras på kistan för att bilda ett kors, som identifierar den avlidne som en kristen.

Vad gör tända ljus detta?

Tända ljus i en kyrka show uttryck för tillbedjan och kärlek till Gud. Brinnande ljus är en påminnelse om himlens ljus.

Vad är en ljus ljusare?

Tända ljus för en gudstjänst är ett viktigt ansvar och vital del av kristen tradition. Traditionellt är den mekanism som används för att tända ljus kallas ett ljus ljusare / snuffer. Traditionella ljus tändare inte bara tända ljus, men också har en ljussläckare i slutet, därav namnet candlel ighter / snuffer. Dessa vackra teleskopanordningar oftast tillverkade av mässing eller nickel plattan och har ej heller knivar med en 2 tums diameter. Standard ljus ljusare / snuffer sträcker sig från 16 inches till 26 inches för att nå ljus placerade högt på ett altare eller kyrkomuren.