Hur man reparerar dokumentmataren Rollers på en HP Officejet 7310xi

Hur man reparerar dokumentmataren Rollers på en HP Officejet 7310xi


Din Officejet 7310xi använder ett system med rörliga delar för att mata blankt papper genom skrivaren under en normal utskriftsjobb. Med tiden kan de dokument matarrullarna inuti skrivaren fungera. Om bläckrester, damm eller sönderrivet papper ansamlas i matarrullarna, kommer de inte riktigt ta papper eller tryck det genom skrivaren. Att reparera dokument matarrullar, behöver du bara rensa bort dem och kör ett pappersark genom systemet.

Instruktioner

1 Dra allt papper ur facket längst ned i Officjet 7310xi och ta bort eventuella dokument som för närvarande införs i inmatningsfältet längst upp på skrivaren. Leta reda på plastdokumentmatningsfacket överst vänstra änden av skrivaren.

2 Lyft upp kåpan och till vänster. Ta tag i skrivarens lock och lyft uppåt för att exponera glasskanningsområdet. Hitta plast hack i det övre högra hörnet av locket.

3 Håll plast hack. Hålla skåran hålls i och börjar att stänga locket. Stopp och hålla locket på plats när fingrarna är nära glasskanningsområdet.

4 Använd tummen eller den andra handen för att dra ned den främre ytan plattan på locket. Dra frontplåten av skrivaren fortsätter du att hålla spåret.

5 Släpp hack och avsluta stänga locket. Leta reda på exponerade gröna handtaget längst till vänster på skrivaren, under plastlocket du öppnade tidigare. Lyft handtaget uppåt för att öppna dokumentmatarrullarna.

6 Fukta en mjuk trasa med vatten och vrida ur duken så det är fuktigt, men inte blötläggning. Torka försiktigt bort dokumentmatarvalsarna och ta bort eventuella synliga hinder, såsom pappersbitar.

7 Tryck på den gröna handtaget tillbaka. Tryck framsidan plattan tillbaka på locket på skrivaren och tryck ner plastlocket vid den vänstra änden av den Officejet.

8 Sätt ett ark blankt papper i dokumentinmatningsfacket. Tryck på skrivarens "Starta kopiering Svart" för att köra blankt papper genom dokumentmatarrullarna.