Hur man designar en tatuering i Font

Hur man designar en tatuering i Font


Enligt Michigan State University, forskare tror att tatuering har funnits sedan 3300 f.Kr. I 1992, var kroppen av en 5000-årig man, som hade över 50 enkla tatueringar pryder sin kropp, upptäcktes i Alperna. Numera designa din egen tatuering kan du anpassa bläck på kroppen. Tatuerare sätta kundens mönster på en speciell hud överföringspapper, sedan överföra designen på huden för att använda som en guide. Vissa människor väljer enkla anpassade text tatueringar. Vid utformningen på en bokstav tatuering, använda online guider och andra tekniker för att avgöra vilken typsnitt du vill. Det är också en bra idé att kontrollera med tatuerare innan du går under nålen.

Instruktioner

1 Besök en online-tatuering bokstäver verktyg som SinoftheSkin.com eller Tattoo-Font.com. Skriv in texten i det angivna området och välj ett teckensnitt från listan.

2 Mät område på kroppen, såsom ben, arm, rygg, höft eller revben, för att bestämma storleken och utformningen av tatueringen. Utforma tatuering specifikt för området på kroppen.

3 Leta efter ett typsnitt som är läsbar, med linjer som inte är alltför tunn eller nära varandra. Visa en kursiv typsnitt till några vänner. Om de kämpar för att läsa ordet eller frasen, är chansen stor att de flesta andra människor kommer också.

4 Begränsa teckensnitt ner till de tre bästa eller topp fem.

5 Möt med tatueraren innan din tid och visa dem designvariationer. Se till att konstnären är bekväm med teckensnittet som valts.