Hur hänga flytande hyllor på en vägg

Hur hänga flytande hyllor på en vägg


Flytande hyllor lägga stil och intresse för alla rum. Dessa hyllor montera din vägg med hjälp av dolda tall liggare, vilket gör hyllorna ser ut som om de är flytande på väggen. Flytande hyllor byggs genom att skapa en Backless, ihålig rektangel; detta är hur hyllorna passar över dina tall liggare. Ledgers är 2-by-2 remsor av trä som skruvas på bultarna i dina väggar för att ge hyllorna en avsats att sitta. Installationen är relativt lätt med rätt verktyg.

Instruktioner

1 Mät ihåliga öppningen på baksidan av din flytande hylla; denna mätning blir längden på din hylla minus tjockleken på varje sidostycke av trä. Till exempel, om din hylla är 17 inches lång och det material som används för att bygga din hylla är & frac34; tums tall, din mätning för boken skulle vara 15,5 inches lång.

2 Skär 2-by-4 på längden; att göra två, 2-by-2 liggare.

3 Skär en 2-av-två bit till längd mätt i det första steget.

4 Placera två bitar av målare & # 039; s band längden på din huvudbok på din vägg, en precis under den andra, för att markera var du vill att dina hyllor. Använda målare & # 039; s band kommer att hjälpa dig att visualisera hur hyllorna passar på din vägg.

5 Leta upp reglarna i din vägg med en regeldetektor och markera båda delarna av målare & # 039; s band. Studs är vanligtvis 16 inches isär.

6 Överför märken för alla dina väggreglar till din huvudbok genom att ta bort en av tejpbitarna från din vägg och fästa den till din boken.

7 Pre-borrhål i din huvudbok där du har markerat alla dina väggreglar på bandet.

8 Håll huvudbok mot väggen med en nivå för att säkerställa din huvudbok är rak. Fäst boken till väggreglar med fyra-tums träskruvar genom dina förborrade hål.

9 Förborra hål i toppen av din flytande hylla; dina hål bör vara ca fyra inches isär för att säkerställa en säker passform till huvudboken.

10 Placera flytande hylla på huvudbok; med hjälp av dina förborrade hål, fästa hyllan till liggaren med två-tums träskruvar.