Kreativa idéer för Backsplash skydd för en tvättstuga Sink

Kreativa idéer för Backsplash skydd för en tvättstuga Sink


En backsplash för en tvättstuga diskbänk ger husägare friheten att prova några kreativa alternativ till traditionella kakel, eftersom få människor ser rummet. Eftersom en tvättstuga kakel området inte är för stor, är det möjligt att använda en mängd olika objekt. Allt du behöver göra är att se till att de är motståndskraftiga mot vattenskador.

Tin takplattor

Mer än ett sekel sedan, tenn takplattor var höjden av inredningen Fånga en vintagelook i tvättstugan genom att genomföra faux tenn takplattor som kakel. Dessa aluminium rutor har vanligen någonstans från 3 till 6-tums upprepade mönster och finns i olika stilar och mönster, från klassiskt till samtida till anpassade utseende. En tenn takplatta kakel är lätt att installera och de flesta tillverkare gör plattor i silver, guld, ros och brons färgtoner.

Bambu

Bambu är stark, lätt och vattenavvisande och det fungerar bra som en backsplash för ett kök eller tvättstuga sjunka. Köpa rullar av bambu lameller på ett hem förbättring butik och kapas till exakta mätningar behövs. Rullar är i allmänhet en krämig gul-tan men tonade bambu är ett alternativ, prova mörk valnöt färg eller ens en nyckfull rosa eller mintgrönt. Fäst bambu på väggen med monteringslim.

spel~~POS=TRUNC Boards

Gräva fram oanvändbara spel från garderoben eller bege dig till en sparsamhet butik eller loppmarknad för vintage brädspel. Såga brädor för att passa utrymmet, sedan fästa dem på väggen med konstruktionslim. Använd dem sida vid sida, eller skär dem i hälften för ett pussel utseende. Skydda skivorna med klara akryl paneler kapas för att passa. Använd bultar och skruvar för att hålla akryl på plats och skydda de färgglada styrelser.