Hur man klär sig med stil och Vavoom Efter Forty

Hur man klär sig med stil och Vavoom Efter Forty


Kvinnor över 40 har ofta dressing med stil för att vara lätt men att lägga sex appeal att bli svårare. Självförtroende är den ultimata modeaccessoar för kvinnor över 40. Att välja kläder för att uttrycka att förtroendet är det svåra.

Instruktioner

1 Kom ihåg att du är en mogen kvinna, inte en flicka. Välj mode gjorda för kvinnor. Undvik tonåring och unga vuxna varumärken. Lämna dessa stilar för barnen.

2 Utforska designers och märken du använde för att överväga "för gammal." När man bär med tillförsikt, kvalitet, väl = skära kläder är lika sexig som en naken mage eller en kort kjol. Köpa kläder klippa betona dina starka sidor och dölja dessa siffra fel.

3 Prova på kläder du älskar och kläder du är osäker på. Man vet aldrig hur det ser ut på jämfört med hur de ser på sträckbänken. Ta tid på dig när du väljer din garderob. Ta med en vän tillsammans för stöd och spendera så länge som du behöver till rätt kombinationer av kläder.

4 klänning på ett lämpligt sätt för de händelser du deltar. Välj "Mom" kläder för skol funktioner och händelser med dina barn. Spara Vavoom kläder för vuxna händelser. Dina barn kommer att tacka dig.

5 Knacka sina strumpor av när du går ut på stan. Leta efter mode gjorts för säker kvinna över 40. Ha en Backless klänning eller kjol slits till låret. Måla tånaglarna och hitta sexiga öppen tå skor att bära. Betona den positiva, glömma negativa och låt Vavoom flödet.

6 Spara öppet sexiga mode för stranden eller sovrummet. Visa stil och klass i dina kläder val. Lite räcker långt för kvinnan över 40.