Hur man installerar en Marshall Amp Strömbrytare

Hur man installerar en Marshall Amp Strömbrytare


Strömbrytaren kan börja att misslyckas i Marshall gitarrförstärkare som har genomgått konsekvent tung användning. Om förstärkaren har använts för långa dagar på vägen, eller helt enkelt bärs från konstant på och stänga av den dagliga verksamheten, växeln ibland behöver bytas. Byta en Marshall amp strömbrytare är vanligtvis ett jobb som inte kräver ett dyrt besök på din lokala gitarr butik.

Instruktioner

1 Ta bort kontrollsidan av förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel. Se till att förstärkaren inte är ansluten till ett eluttag och att strömbrytaren är avstängd. Styr Inför förstärkaren är den viktigaste bar där vreden finns.

2 Leta reda på gamla strömbrytaren. Ta bort trådarna urklippta på baksidan genom att skjuta dem av terminalerna på växeln, Använd din nål tång. Så många som fem trådanslutningar kan finnas, beroende på vilken modell av din Marshall amp.

3 Skjut en skruvmejsel i de två lagrings-clips som håller omkopplaren på plats. Släpp brytaren från framsidan av styrytan.

4 Kläm fast ersättning omkopplaren på plats genom att skjuta den till strömplatsen från framsidan av kontrollytan. Klippen kommer att "klicka" när omkopplaren sitter korrekt.

5 Byt ut trådterminalerna på baksidan av den nya växeln i samma ordning som den gamla. Löd som helst av de terminalledningarna som är nödvändigt. Låt ledningarna svalna innan du rör eller flytta dem.

6 Sätt tillbaka kontrollytan på framsidan av förstärkaren genom att installera fästskruvarna. Anslut förstärkaren och testa omkopplaren.