Identifiering av pilträd

Identifiering av pilträd


Över 100 olika typer av pilar växer i Nordamerika, med omkring 40 kunna växa till storleken på träden. Pilar växer vanligtvis på fuktig mark, ofta har flera stammar och gemensamt bildar täta snår.

Storlek

Willows varierar ganska mycket i storlek. Vissa, såsom sandrev pil och Arroyo vide, är stora när de växer till 25 fot lång. Andra kan vara i 50-meters räckvidd under optimala odlingsförhållanden, inklusive Pacific vide, peachleaf vide och Scouler vide. Den svarta pil kan växa upp till 100 fot, vilket gör det till den största av de pilar på västra halvklotet.

Funktioner

Pilträd har smala avlånga blad. Till exempel de på en svart pil är från 3 till 6 inches lång och 1/2 tum till 3/4 tum bred. Vide blad har extremt fina räfflor längs sina kanter och när du krossa blad, uppstår en tydlig lukt. Deras stjälkar är mycket kort, och i höst, de gröna bladen gulnar på de flesta arter.

Geografi

Vissa pilträd med stora geografiska distributioner inkluderar Bebb vide, en art som sträcker sig från Alaska österut genom New England. Sandrev vide, som lever på flodstränderna, växer över större delen av Mellanvästern och övre delarna av Great Plains. Den svarta pil utbud innehåller de flesta av östra USA, och från Texas till Kalifornien.