Hur man ansluter en HP Officejet 6500 skrivare till en HP Notebook

Hur man ansluter en HP Officejet 6500 skrivare till en HP Notebook


HP Officejet 6500 är en allt-i-ett maskin som kombinerar funktionaliteten hos en skrivare, kopiator och skanner. Enheten kan anslutas till HP bärbara trådlöst, vilket eliminerar besväret med att dra ledningar runt ditt hus och gör det möjligt för rörlighet. För att ställa in den trådlösa funktionen, men behöver du en sladd. Du måste installera drivrutinerna med hjälp av en USB-kabel innan du kan skriva ut på distans.

Instruktioner

1 Slå på Officejet 6500 och HP notebook. Kontrollera att routern fungerar genom att ansluta till Internet trådlöst. Avsluta alla program på datorn.

2 Sätt i skrivarens installations-cd i datorn och vänta på set-up för att börja köra. Följ instruktionerna på skärmen för uppställning. Du kommer att välja en plats att spara filerna och vilken typ av installation du föredrar.

3 Klicka på "Network" när installationen frågar hur du vill ansluta skrivaren. Klicka på "Nästa".

4 Anslut skrivaren till datorn med hjälp av USB-sladden när installationsguiden frågar. Efter installationen av drivrutinen är klar, kommer instruktionerna på skärmen ber dig att koppla bort USB-kabeln. När unplugged, kommer skrivaren vara ansluten till HP notebook trådlöst.