Hur man gör skateboard Ramper

Hur man gör skateboard Ramper


Skateboardåkare är bra på gör-det-själv-projekt eftersom åkare måste ofta ta vanliga hushållsartiklar och skapa sina egna mini skateparks i sina uppfarter och tomma parkeringsplatser. En av de första stora projekt en åkare åtar vanligtvis bygger sin egen skridsko ramp. Det finns ett antal olika sätt du kan göra detta beroende på vilken typ av ramp som du vill bygga. Du behöver några grundläggande verktyg, ved, och vissa kreativitet.

Instruktioner

1 Sök på Internet för fri skridsko ramp - byggplaner. Internet är fullt av gratis planer åkare har utformats för att bygga sina egna ramper som du kan använda för att bygga din egen ramp med också. Här hittar du planer på hur man bygger en mini rör, en quarterpipe, och ett hopp ramp. Kontrollera den del av artikeln för länkar till några webbplatser som har planer resurs.

2 Välj en plats som du kan lagra din ramp när den inte används. Om rampen är liten bör du kunna lagra det i ett garage. Om rampen är större du kommer att behöva köpa en presenning för att hålla den torr som du måste lagra den utanför.

3 Räkna ut basen storleken av rampen. Basen är botten av rampen. Du behöver för att mäta ut länge, hur bred och hur lång för att göra basen. Detta kommer att variera beroende på vilken typ av ramp du bygger. När du har beräknat storleken på din ramp lägga till några inches till toppen av basen för extra djup.

4 Ta bitar av plywood du köpt och skissa den totala kurvan du vill att din ramp att ha på träet. Detta hjälper dig att veta hur mycket du kommer att behöva trä kurvan.

5 Ta din såg och skär ut tre paneler från plywood du bara skissat på. När du har dessa paneler skär du kommer att kunna besluta om att placera 2 x 4 hängslen för att ge dig maximalt stöd när du använder din ramp.

6 Använd för att såga en hack i plywoodskivor. Dessa skåror kommer att vara där du passar 2 x 4 hängslen och spika dem på plats. Se till att hålla den slanka sidan av 2 x 4 för att möta kurvan av plywood. Nail 2 x 4 hängslen på plats.

7 Tillsätt 2 x 4 hängslen till utsidan av rampen för att göra den hållbar. Dessa delar måste vara längre än de bitar som används för att stödja kurvan av rampen. Nail dessa hängslen till kortare medel hängslen.

8 Ta en tunn bit av plywood och spika den till stöd hängslen i centrum för att fullborda kurvan av rampen.

9 Lägg till en slutlig bit plywood till rampen för att slutföra sin yta. Din ramp är redo att åka skridskor.