Hur man bygger en veranda med tegel asfaltläggare

Hur man bygger en veranda med tegel asfaltläggare


Få saker är så lugn och avkopplande som att sitta på en gungstol på verandan. Naturligtvis kan inte har en främre porch göra detta scenario mycket svårare att uppleva. Medan en gungstol får inte vara i hög efterfrågan, är en veranda. Att bygga en veranda med tegel gatstenar tar mycket fysiskt arbete, men den färdiga produkten är väl värt svett som det tar att bygga en.

Instruktioner

Lägg Base Foundation

1 Mät det område där du vill bygga din veranda och markera hörnen med träpålar. Se till att varje insats är samma djup i marken. Knyt ett snöre på insatserna för att bilda en omkrets.

2 Med hjälp av en fyrkantig spade, gräva ett dike cirka 7 inches djup. Något lutning diket ner, bort från huset så det finns en minskning med 1 tum var 4 fot för dränering.

3 Nivå grunden med en hand sabotage. Tamp smuts tills den är platt genom hela diket.

4 Mät tyget landskapet storleken på diket och lägg ner.

5 Häll i basmaterialet. Häll påsar av stenar ovanpå landskapet tyg. Sprida ut dem jämnt. Spreja med vatten med en trädgårdsslang. Med hand sabotage, platta basmaterialet tills den är kompakt, fast och nivå. Täck basmaterialet med sand. Nivellera sanden med en lång bit av trä. Spreja vatten på sanden för att komprimera den.

Installera Brick asfaltläggare

1 Lägg tegel gatstenar ovanpå Foundation att du har byggt. Börja lägga tegel på väggen i ditt hem och arbeta utåt. Lägg ut dem en i taget. Om en tegelsten är inte i nivå med de andra, försiktigt bang den med gummiklubba tills den är nivå.

2 Fyll lederna i tegelstenarna med sand. Täcka ytan med sand och sopa sand i alla områden runt tegelstenar med en styv kvast. Avlägsna överflödigt sand med kvasten.

3 lätt dimma uteplats med en trädgårdsslang. Om det fortfarande finns luckor, upprepa slipprocessen.